Za one koji prate ljubavni život našeg Zvonkića, znaju da je prvo ljubovao s Medenom od 2008. do 2012.,
viewtopic.php?f=11&t=2385&hilit=zvonko+medena
nakon toga sa Sunčicom, ali samo godinu dana, viewtopic.php?f=11&t=6505&hilit=sun%C4%8Dica
a sada ima treću ljubav....
Vrijeme je da upoznate Cukricu!

Inspiraciju za ime sam dobila od moje pokojne bake koja je bombone zvala cukricama...
Stigla nam je 1.6. Ima 10 mjeseci, 1,5 kg, prava je lavlja glava i frizurica joj je za 10. Dosta je plaha, ima plave oči i obožava Zvonka.
Ja joj nisam nešto, ali dođe kad je papica u pitanju i to zato što "hrabro" slijedi Zvonka...
Sterilizirana je prošli tjedan.
Ljubav je planula vrlo brzo, nisam to očekivala, ali mi je drago da je tako. Ona se stalno gura uz njega, a ponekad se baca
na bok i puno se ljube i to podjednako ljube jedan drugog. I zecoplesala je.
Zvonko je kod mene nešto duže od 4 godine, a rečeno mi je da je imao 5,5 godina kada sam ga udomila,
pa valjda sada ima 10 godina, 2,1 kg, velika je maza i sada ima duplo sitniju partnericu od prethodne. Priznajem da pomalo
primjećujem njegove godinice, ali mislilm da ga sve njegove ljubavi pomlađuju. Što je stariji, ima mlađu partnericu.
Imaju puno toga zajedničkog, vole papati, vole biti na balkonu, vole biti na tepihu, ne vole laminat i ono najvažnije
vole jedno drugo!

Evo slikice:
prvi poljubac,
tratinčice njam,
ljepotica,
stiskanje uz Zvonka,
Zvonko u sijenu,

svakodnevnica,
uživaju na balkonu i papaju jagodice iz vrta,
i evo još jedna zajednička...
Lijepi moji i sretni zečići!