Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Pričala sam o tome s Marijem, veterinarska ambulanta Argus! Ja sam s njima zadovoljna, uvijek su pomogli, dali sve od sebe, tako da kada mi dovoljno narastemo idemo tamo, prvo ide Janko pa će onda i Flo!:)

Neću dizati paniku, neka se samo povuče! Hvala! 

....da,i mi smo dobivali enroxil prije toga a tu na forumu pise da do tih sterilnih apscesa moze doci radi djelovanja tocno tog lijeka na tkivo....kod nas je to davno bilo ali mislim da smo u pocetku dobivali antibiotike na injekciju a onda jos dugo dugo nastavili sa tabletama....i moram reci da se nama to pocelo smanjivati kad smo poceli izvana spricati srebrom sto je odobrio i doktor,ja sam htjela pokusati za svaki slucaj i tad je krenulo na boljeiako je ona cijelo vrijeme bila na terapiji pa neznam dali su u to vrijeme i antibiotici profunkcionirali da se to pocelo smanjivat. Moram to reci iako znam da ne podrzavaju svi upotrebu tog srebra ali ja sam imala dobra iskustva. To je kod nas trajalo sveukupno negdje 2 mjeseca meni se cini,tu negdje,kazem davno je bilo. Ali nemoj se sad odma plasit,vidjet ces kako ce se stvari odvijat.
Pratit cu stanje! Hvala na odgovoru!Nadam se da ce mu to brzo proci! 

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.