to su miljenko (miljac), ruda, grga i joža....
malo su se stisli u kut, oni se ne vole fotkat ko curke....

dakle, crveno bijeli je miljac, žarko narančasti je grga, slabije narančasti je ruda, a čistač, iliti sivkasti je jožek....

Moderator/ica: vini
frka je napisao/la:tinka dušooo!!
ma ne tako!![]()
znaš li da jednoj zlatici treba MINIMUM 25-30, a odrasloj zlatnoj ribici 40-50 litara?![]()
zlatne ribice u pravim uvjetima mogu živjeti na desetke godina i narastu do 30 centimetara i ako želiš da požive, trebala bi im omogućiti dobre uvjete...
govorim iz vlastitog iskustva - oduvijek sam luda za ribicama i držala sam jednu u kugligodinama, i jadnica je živjela, ali kako...
to je kao da samu sebe zatvorim u vece i tamo proboravim sav svoj vijek...
![]()
neeemoj!
divan ti je akvarijić, ali stavi unutra još grijač i naseli par gupija ili endlera ili, još najbolje, kozica, kojima bi tu (uz malo mahovine) bilo super, a zlatice daj nekom ko ima bazen doma![]()
ili kupi veći akvarij!
Megy je napisao/la:ribice su vani i ljeti i zimi...u 10 mj nadolijemo vode do vrha tako da se moze vrh lijepo zaledit a da na dnu u mulju bude dovoljno toplo da ribice mogu prezivjet
Megy je napisao/la:ribice su vani i ljeti i zimi...u 10 mj nadolijemo vode do vrha tako da se moze vrh lijepo zaledit a da na dnu u mulju bude dovoljno toplo da ribice mogu prezivjet
tinka je napisao/la:Megy je napisao/la:ribice su vani i ljeti i zimi...u 10 mj nadolijemo vode do vrha tako da se moze vrh lijepo zaledit a da na dnu u mulju bude dovoljno toplo da ribice mogu prezivjet
aha, pa super, baš lijepo da se tako brinete o njima... mojim dečkima će biti super, sigurno...![]()
a kaj se mojih novih ribica tiče, opet ćemo kupit tri, četiri istog spola i to je to... nebi ja nikakva razmnožavanja, premali je akvarij da ih imamo hrpu...
tinka je napisao/la:želimire, kao što vidiš, radim na tome da ih prebacim kod megy... a sebi ću nabaviti manje... a što se tiče spolova, to sam već prije čitala kod kojih ribica zna biti problem agresivnosti i teritorijalnosti... i kad dođe vrijeme za to, kupit ćemo one kojima će taj akvarij biti dovoljan i od kojih možemo uzeti istospolne ribice... ne brini...
Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.