Imam pitanje, nadam se da će netko možda znati o čemu se radi, moj kunić ( ženka, stara 3 godine ), imala je prije par mj head tilt, to smo izliječili, zatim sad vec dva mjeseca pododermatitis i za vrijeme toga dosta joj je spala mišićna masa u predjelu zadnjih nogu, međutim mislila sam da je to zbog tog što ju je boljelo i nije toliko šetala, ali kad sam je odvela u Bubu doktor je primijetio to i bilo mu je čudno jer je vidio da dosta ( više desna noga ) nema snage u njima, pa smo napravili rendgen, međutim nema nikakvih lomova niti oštećenja kostiju te nam je rečeno da dalje nastavimo sa liječenjem pododermatitisa, ali u zadnjih par tjedana primjećujem sve manje koristi desnu nogu, pri šetnji je zgrči i više se oslanja na lijevu, i ovih par dana je koristila sulfadimidin, b vitamin za proljev koji ima, međutim ovdje gdje mi živimo ne znaju nam reći ništa vezano za zadnje noge. Danas je primila zadnju inekciju samo sulfadimidina bez b vitamina i dosta joj se pogoršalo stanje sa zadnjim nogama, danas sam je zatekla u položaju gdje su joj nogice bile sa strane nije ih odmah mogla ispraviti, i hodanje sve gore.
Molim Vas za savjet