Imam dva homo zeca trenutno u kuci :-)

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la Charlie » pet tra 24, 2009 23:35 pm

Moguće je da smrdi jer se natječu za mirise (teritorij) :wink:

Grga je uvijek ispuštao mirise kad bi nam došli psi
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » pet tra 24, 2009 23:37 pm

Charlie je napisao/la:Moguće je da smrdi jer se natječu za mirise (teritorij) :wink:

Grga je uvijek ispuštao mirise kad bi nam došli psi

Ma Krcko ne smrdi, dusa moja... Niti je ikada tako smrdeo. Kada je bio napaljen ispustao je miris przene kafe, koji je bio malo odvratan ali ne bas nepodnosljiv...
Ovo je odvratno!
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » pet tra 24, 2009 23:43 pm

covece nasmeja me do suza ;D ;D ;D
sta sve necu cuti...
Ovo moje cudo se i ovako ponasa kao zensko jos Krcka kad upozna...
bice svasta
;D ;D ;D
miris przene kafe :blink: ;D
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » pet tra 24, 2009 23:49 pm

dHarma je napisao/la:covece nasmeja me do suza ;D ;D ;D
sta sve necu cuti...
Ovo moje cudo se i ovako ponasa kao zensko jos Krcka kad upozna...
bice svasta
;D ;D ;D
miris przene kafe :blink: ;D

Naravno da bi ga zaskocio kada se ponasa ko zensko, zato i zaskace Dininog zeca :belj: Hoce da pokaze ko je pravi dasa :D :P ...
Ali baca me u ocaj sto hoce da se podmetne ovom napaljenku... tj.vidim da hoce posto poto kod njega. A ni u ludilu ne bih eksperimentisala da ih spojim... Pojesce mi zeca :devil:

Pre pola sata sam ga uzela i podigla da ga stavim u krilo i posecem mu nokte, a on se tresao kao da je u nekom transu, i to sve u vazduhu dok sam ga podizala, i uplasila sam se da ga nesto nisam istraumirala... Kada sam pokusala da ga okrenem i dodjem do sapa imala sam sta da vidim :omg: :omg: :omg: ...ispod repa... De li mu je to stalo nije mi jasno, stvarno bre, ko kisna glista!!!!
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Tupko » sub tra 25, 2009 0:03 am

ahahaha, ne da sam se nasmijala do suza nego me bole mišići od smijanja!! baš već jako dugo nisam pročitala nešto ovako zabavno... te su gej, te ovaj odvratno smrdi, pa intelektualno-seksualno sofisticiran zec ispušta miris pržene kave, a smradac ima kišnu glistu tamo dolje... :krafapotrg: :lol12: :zeko7:
a čekaj, to je taj zeko kojeg moraš preogdojiti? ako da, sretno :ruganjee:
:P
24
slika
Tupko
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » sub tra 25, 2009 0:21 am

Tupko je napisao/la::
a čekaj, to je taj zeko kojeg moraš preogdojiti? ako da, sretno :ruganjee:
:P

Ne, prevaspitati trebam njegovu mozda buducu drugaricu, mada je sada pitanje da li ih uopste spajati, kada preferira muskice :blush:
Ovaj je donesen u Pet centar kod jedne veoma fine devojke koja voli i ima kunice, da ga udomi i ima dve godine... Ona ga je krisom od gazda tu stavila, ali je morao sto pre otici otud da ne bude nekih problema, zaljubili se vlasnici od malene koja pravi nered svuda po kuci, i tako je dospeo kod mene...
E da, zaboravih da smo usput ocekivali da nam jutros iz Zg stignu gajbe koje smo kupili preko foruma, ali nisu, pa je zeco muski ostao kod mene, jer ne moze stati u onaj jako mali kavez u kom je zekica devojcica.
A posto ja volim sebi da komplikujem zivot, eto sta se desava... dobio je hotel kao u Hajatu, a ja cu da ludim od dva uspaljena zeca od kojeg je jedan bar kastriran, umesto da se pakujem i trazim stan,jer cemo svi zavrsiti na ulici 01.05.

Odoh da spavam, a sve me ne napusta neki nelagodan osecaj da ce me usred noci probuditi pucanj od balona :bomb: ili smrad koji se probio kroz kljucaonicu...

Verujte na rec, ni jedan zec ne smrdi ovoliko! Stvarno nisam nikada usla u sobu, cak i kada je bila zekica koja je piskala po prostirkama na krevetu,jednostavno ovo ili ima neki problem sa varenjem i hranom koju je jeo ili je ovo njegov ljubavni miomiris :bljuv:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ju-ju » sub tra 25, 2009 5:12 am

:omg: a jooooooooooooj sta ja ovdje sve procitah! jos ce me nakon 10 godina braka poceti biti i sramota svega sta ovdje pise ;D
totalno ste "ludi" i vi i vasi zeci :D
ja ne znam o kakvim vi to mirisima pricate, meni ju-ju uvijek isti a napaljivanje iskaljuje na igračkama i mojoj ruci (ugrizom za vrijeme te scene :blush: )
meni smijesno, kada ga napadnu hormoni - napadne ga i linjanje!
hej, Klio zelim ti puno snage i strpljenja :)
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » sub tra 25, 2009 9:23 am

Veruj mi da sam i ja zgranuta... Krcko stvarno nije imao tako pranje hormonima kao ovaj Bucko...
Jutros kada sam usla vise nije bio onaj umiljati zec vec je kao lud pobegao ispod komode i lupao tako jako nogama, da mi se treslo ispod nogu :sad:
Lupao je on i juce kada mu nest one odgovara ili ako se iznenadi necemu, ali ovo jutros je bilo u smislu Uzasnut sam, bezi odavde!

Sledeci put sam mu prisla cetvoronoske i nije bio toliko uplasen. I sada lupa ali ne tako snazno kao jutros.
Juce je bio tako umiljat a danas skroz nekako prkosan. Grizao resetke i kada sam viknule NE, opet lupanje nogom (blaze opet nego jutros ) i to ritmicki - Gleda me i lupi, opet krene, ja NE on opet drsko lupi i tako dok meni nije dojadilo i izasla sam iz sobe :sad: :huh:

Kaki jako cudne i smrdjive kuglice. A jutros je kakao gotovo samo vitaminsku, a gospodin je pojeo sve kuglice koje je juce iskakao :hm:
Jede jako malo. U zdelici sam pomesala Cuni fit i Cuni indor, i pojeo samo Cuni indor (Krcko jede sve), parce jabukice, sena je juce grickao ali vidim da nije tokom noci, a vode isto malo pije. Dajem mu Prodiges i sada sam stavila Santalinu u Cuni indor za svaki slucaj. Nezna da pije na pojilicu, pa ima u ciniji.
Ostavih ga sa loptom, metlom i grancicama. Poceo je bar grancice da jede.
Juce kada je dosao oko mu je bilo vlazno i to necim belim. Sada ne vise.

Ipak mu tamo nije bilo ok,zato smo ga i uzeli.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Pero & Megi » sub tra 25, 2009 11:12 am

Ajme Klio,znam kako ti je...
Pero i Gizo se ponekad naskakuju...I to s guštom... :lud:
Ali poslije Gizmo Peru napada...pa im ne dam.... :wink:
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dina » sub tra 25, 2009 13:05 pm

Bucko je cudoviste

Klio... moj zec samo nikad nije gugutao, trljao se o nesto, niti na bilo koji nacin pokazivao zelju za seksanjem, a istina da ne ume da se brani, ne zna ni da rezi (samo ume da pobegne i da se sakrije). On bi se samo igrao sa tvojim Krckom :hopic:
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la jolanda » sub tra 25, 2009 15:36 pm

hahhahaha.
danas se to zove igra Dina ;D ;D ;D

meni je hit za smrdljivu kaku ubedljivo hahahaah
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » ned tra 26, 2009 7:59 am

Klio njemu su možda žlijezde krcate i sigurno ih treba očistiti. Od toga mogu krenuti i komplikacije, vidim da postoje i mogući problemi oko mokrenja. Svakako kunić koji nije kastriran jače luči svoj miris od onog koji je kastriran
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Raul » ned tra 26, 2009 8:03 am

Mozda je to nes sa probavom. Lei su govna neizmjerno smrdila prije 2 tjedna (trajalo je par dana). Tolko su smrdila da sam morao poslje svakog kenjanja promjenit wc. I onda automatski kako su kuglice smrdile se je i ona zasmrdila i onda je svaki put smrdila pol sata nakon wca. Grozan miris, na 5 metara se osjetilo. I onda je prestalo, i sad nis ne smrdi.
Raul
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » ned tra 26, 2009 8:36 am

zeko Simba je napisao/la:Klio njemu su možda žlijezde krcate i sigurno ih treba očistiti. Od toga mogu krenuti i komplikacije, vidim da postoje i mogući problemi oko mokrenja. Svakako kunić koji nije kastriran jače luči svoj miris od onog koji je kastriran

Ma znam sve to, prosla sam sve to sa Krckom, ali ovo je neizdrzivo.
Proverila sam zlezde, ciste su... On je uopse jako cist zeka, i uredan je sto se piskenja tice ali ne i kuglicarenja...
Kuglice smrde. I jeste probava. Pocela sam da ga kljukam prodigestom i parafinom, danas treba da pokupim i maltice koje stu stigle iz Zg, pa se nadam da ce se smiriti.

Kuglice su jako mekane, neke formirane i ok, a vecina slepljene i nikakve...
Mislim i da sam skontala od cega je.
U PC sve glodare hrane jednom te istom hranom, mesavinom semenki i zitarica, a za kunice se nadje u to i peletirana hrana...
Krcko je od psenice imao isto tako smrdljivu kaku, kada sam ga donela pre vise od godinu dana i kupila hranu koja je imala to u sastvau.
Tako sam se prvo i javila ovde na forum.
Ne svidja mi se i sto sena jede jaaaaako malo. Ono sto sam ja njemu ostavila, Krcko bi smazao za dva dana sve, a njemu ta koicina gotovo non stop stoji ista.
Jedino je Krle grickao kada ga pustim kod njega u sobu. :sad:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » ned tra 26, 2009 9:11 am

pa to je najobicnije natjecanje :) nema to veze s homosekualnoscu jer vecina njih ima samo potrebu se rasploditi, ako nema pogodne zenke u blizini - onda bilo skime :D a s druge strane ne vole dosiljake na svoj teritorij.

isto to sa psima - oni isto kao kunici na taj nacin pokazuju dominaciju.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan