Jedino što sam našla je od istog proizvođača Cuni Crispy.Znam da je to za starije kuniće ali sam svejedno kupila jer u Zagreb idem tek za 8 dana pa mi se to čini dugo da budu samo na sijenu, a obožavaju ovu hranu.Ne mogu im i izmješati sa starom hranom jer su kroz vikend sve pojele tako da bih im odmah morala dati samo Cuni Crispy.Sad da li bi im to moglo naškoditi ili ne?
Mislila sam ne bi smjelo s obzirom da je isti proizvođač.Zato sam im je i kupila.Još nisam otvorila vrećicu da čujem prvo vaše mišljenje jer se bojim da ne bi imale problem s probavom zbog promjene hrane (one inače kad čuju da šuškam vrećicom,polude od sreće i veselja )

Sada sam im dala manje od pola njihove posudice,a pošto jučer nisu jele kad su čule vrećicu komedija živa.Navalile su ko da nisu jele mjesecima
sad ću pratiti kuglice,nadam se da će biti ok.Kad nabavim junior hranu onda ću im miješati dok ovu ne potrošim pa opet preči na junior.Mislim da će tako biti najbolje jer sada sam tu gdje jesam.Kad je u manjim gradovima sve problem nabaviti.