Ogradica

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Ogradica

PostPostao/la michelle » sri pro 28, 2011 11:22 am

Žao mi je da Ljubišu ostavljam u kavezu kada nisam tu, a ne mogu da ga pustim u sobu bez nadzora pa sam poručila ogradicu. Moja ideja je da je montiram oko vrata kaveza i tako mi napravim "dvorište". E sad, te ograda je niska (u pitanju je ova http://www.petmarket.rs/male-zivotinje/ ... odare.html) i on to može da preskoči.

Ima li neko iskusva sa ogradicama?

Nije mi još stigla, ali razmišljam kako da je prepravim da ipak može da se iskoristi.
michelle
Kunić
Kunić

Re: Ogradica

PostPostao/la Fiffy » sri pro 28, 2011 11:33 am

jesu li dimenzije kao na slici? ne bojis li se da ce lako moci preskociti? :nowink:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la michelle » sri pro 28, 2011 11:35 am

Ljuba to može da preskoči bez ikakvih problema, pa razmišljam da je prepravim tako što ću dodati daščice na vrh pa da mu bude kao tarabica. Kupila sma impulisvno jer mi se učinilo kao dobra ideja, a to je ustvari za hrčka.
michelle
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » sri pro 28, 2011 11:41 am

i meni su se oduvijek svidjale te ogradice ali ih kod nas nema za kupit, pa sam odustala...kad ti isporuce ogradicu, improvizuj, vidi kako ces najbolje moci natkriti bez opasnosti da neka daska spadne i sl...ja znam da je moj hahar uvijek uspio da provali sve moje zamke :zmirko:
Pricekaj jos malo, mozda se javi neko ko je imao iskustva sa ogradicama :nowink:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la michelle » sri pro 28, 2011 11:48 am

Joj, lukavi su ti maleni klempavci. Ogradica stiže sutra pa ćemo videti. Ako mu baš ništa ne uspem sa njom, Rex, moj hrčak, će da se nauživa.
michelle
Kunić
Kunić

PostPostao/la Marija123 » sri pro 28, 2011 12:03 pm

Ja Bijelku pustim u sobu a maknem predmete koje voli grickati (punjače,razno-razne kabele i sl.) i ostavim je u zatvorenoj sobi da uživa,bacim joj dovoljno jest i to je to.Ni ja ne vjerujem tim ogradicama.
Ako baš želiš ogradicu,ove mi se dimenzije ne čine loše:
http://www.pet-centar.hr/detalji_proizv ... x56cm.aspx
Bijelka - R.I.P. ljubavi
Marija123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » sri pro 28, 2011 19:13 pm

na vrh ogradice stavi neki tekstil..tipa plahtu ili deku i zakaci je stipaljkama za ves..donju stranu ogradice probaj necime zablokirat (ja sam koristila uteg za vjezbanje) jer oni mogu dic tu ogradu..daske nemoj ni slucajno samo slagat gore jer ako se ogradica izmakne daska ce upast unutra!
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bibika » pet pro 30, 2011 2:48 am

:) mislim da za 240 kn možeš napraviti sama ogradicu, dimenzija kakvih želiš.trebaju letve duljine koja ti odgovara, napraviš pravokutnik i pričvrstiš žicu. ako je za u stanu, žica može biti mekša, a samim tim i jeftinija. dakle: letve, žica, čavlići, kutnici, čekić i kliješta (ako krivo zabiješ koji čavlić). ako želiš biti sigurna da neće iskočiti, stavi žicu i odozgo. sretno !
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan