HITNO - rana na ustima?! - slika u postu

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

HITNO - rana na ustima?! - slika u postu

PostPostao/la terminator » ned sij 06, 2013 0:53 am

Pozdrav svima! Unaprijed se ispričavam ako ovakva ili slična tema već postoji, ali upravo smo kod našeg Klausa otkrili nešto kaj nas je užasno prepalo i prvi je put da to vidim kod njega te smo se odmah odlučili ovdje obratiti za pomoć jer smo lagano izbezumljeni. Mali ima ranicu na području usta, i izgleda kao da mu se u to nešto zabilo i upalilo se :( :( :( :( :( ne znamo kaj da radimo, odvest ćemo ga veterinaru što prije, a zanima me je li se ikome dogodilo nešto slično? od čega bi to moglo biti? Za sad nismo primjetili da nešto pretjerano grize po stanu niti imamo nekakvih oštrih dasaka da se mogao našpranjati ili nešto slično. :(

ispod je link na sliku, nije baš najbolja kvaliteta, ali izgleda kao da ima komadić nečega (ne mogu razaznati čega) i to mu je zabijeno u usnicu :( nikako ne možemo izvaditi jer se mali stalno trza i boli ga :(

http://i.imgur.com/JM9dX.jpg

Help! :(

:zeko4: :zeko10:
terminator
Kunić
Kunić

Re: HITNO - rana na ustima?! - slika u postu

PostPostao/la terminator » ned sij 06, 2013 0:56 am

Sad tek uočih da sam od žurbe postala na krivom podforumu, sorryn moderatori :( :zekoo10:
terminator
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » ned sij 06, 2013 1:13 am

na fotki se ne vidi bas najbolje..jeste sigurni da to nije komadic koze i da se samo ogrebao negdje? ako je nesto unutra treba otic vetu da izvadi i ocisti da se ne bi zagnojilo..to je barem moje misljenje..odakle ste?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la terminator » ned sij 06, 2013 12:53 pm

Ne mozemo ni mi skuzit jer je to kaj mu se zabilo nekak smedje, skoro pa crno... sumnjam da je koza, al velim, nisam sigurna... iz Karlovca smo, danas ga vodimo kod veterinara da vidimo kaj je.

:zekoo10:
terminator
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » ned sij 06, 2013 19:05 pm

Kako je zekica? :zeko10:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la terminator » ned sij 06, 2013 19:42 pm

Upravo se vratio od veterinara. :wub: Veli da se vjerojatno sam ugrizao :dry: ili da se našpranjao na grančicu. Tu ranicu mu nije dirao ali mu je dao nekakvu injekciju i sutra mora opet na pikanje :zeko4: Ali podnio je sve to k'o veliki. :rolleyes:

Pošto je sve to dosta brzo bilo i sve, nisam čovjeka pitala kako se zove injekcija pa me sad dodatna panika hvata jer ne znam kaj je zeko upravo dobio. :dry: Valjda ce sve proci ok :sad:
terminator
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » ned sij 06, 2013 19:58 pm

Drzim palceve da zeki bude dobro :thumbup:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » ned sij 06, 2013 22:29 pm

tesko da se sam ugrizao..jel ti pise na racunu koja je injekcija u pitanju? ja sam mislila da cu mu to vet pregledat, izvadit ak je nesto unutra i ocistit..sad da je bas z injekciju..ne znam..steta sto tema jos nije prebacena pa da i drugi vide..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la terminator » pon sij 07, 2013 1:30 am

nismo ni dobili racun obzirom da je sutra vec zakazana druga injekcija (na kojoj ja necu biti prisutna, pa ce moja gora polovica napisati dojmove) i da se radi o hitnoj vet. postaji pa nam nista danas niti nisu naplatili. zato me i strah, jer nista nije dirao po rani, nego je frajer krenuo sa injekcijama.

inace, danas sam mu opet gledala tu ranicu, cini mi se malo bolja nego jucer, a zekic nakon injekcije (koju je super podnio) za sad falabogu ne pokazuje nikakve neobicne znakove i fino papa i skakuce i sve.

sutra cemo se raspitati o kakvoj je injekciji rijec i javiti se tu. isprike jos jednom zbog krivog podforuma i puno hvala svima na savjetima i podrsci :)

:rolleyes:
terminator
Kunić
Kunić

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan