Koju vrstu kunića uzeti?

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Koju vrstu kunića uzeti?

PostPostao/la Dado_BM » sri ruj 10, 2008 12:58 pm

Pa evo ko što u naslovu piše zanima me koji vrstu kunića uzeti?
Volio bih malog,čupavog i razigranog :dragonn-ccc-e:
Molim vas preporučite mi koju vrstu uzeti.
Kolika je cijena patuljastog ovnoliki kunić u pet shopovima?
Dado_BM
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » sri ruj 10, 2008 13:09 pm

Razigrani su svi ako su zdravi i ako se o njima pravilno brine.

Mali nikad ne ostane ttako mali ko u ducanu nego bude patuljasto oko 2 kg - znaci kao manja mačka

Ako hoces cupavog onda mozes uzeti lionheada ili angoru ali oni su puno zahtjevniji za odrzavanje jer se svakodnevno moraju cesljati

pogledaj tu pasmine
http://www.zecovi.net/pasmine/Pasmine.html

po ducanima je cijena cca 250 kn

Pogledaj oglasnik - ima divnih zekaca za udomiti a na taj nacin ces spasiti neku sirotu dusicu

Transport organiziramo kam treba :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Dado_BM » sri ruj 10, 2008 13:44 pm

Gledo sam malo oglasnik ali dosta su starije teme a i dosta ih je već zauzeto.Zanimo sam se baš za patuljastog ovnolikog pa je već zauzet :ljut:
a i većina tih zekana je iz Zagreba a ja sam iz Baranje znači Osijek mi je blizu pa ako ima neki u tom dijelu Hrvatske možda...
Dado_BM
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » sri ruj 10, 2008 14:13 pm

vidi ovu curu

http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=1897

a za prijevoz bi se dalo, možda čak ovaj vikend, znam neke ljude koji idu za Osijek i vjerujem da im ne bi problem povesti zekicu
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » sri ruj 10, 2008 14:15 pm

Ili malo pricekaj uvijek se nesto pojavi ili pogledaj po ducanima u Osijeku ali prvo si procitaj ovo

http://www.zecovi.net/Prvi-put-ste-ovdj ... li%20znati
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Dado_BM » sri ruj 10, 2008 17:05 pm

Lady Stardust je napisao/la:Ili malo pricekaj uvijek se nesto pojavi ili pogledaj po ducanima u Osijeku ali prvo si procitaj ovo

http://www.zecovi.net/Prvi-put-ste-ovdj ... li%20znati

Pročito sam to i dosta o prehrani,smještaju,wc-u i tako.Želio sam se prvo malo pripremit pa tek onda uzeti.
Dado_BM
Zečić
Zečić

PostPostao/la anci » sri ruj 10, 2008 17:29 pm

mislim da bi bilo najbolje kad bi uzeo ovu curu sto je pronadjena na cesti hitno joj treba dom a jako je umiljata i razigrana :wink: :wink:
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » čet ruj 11, 2008 8:26 am

anci je napisao/la:mislim da bi bilo najbolje kad bi uzeo ovu curu sto je pronadjena na cesti hitno joj treba dom a jako je umiljata i razigrana :wink: :wink:

To bi bilo diiivno :)

Ili ovaj predivni dečko :)
http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=1884
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Dado_BM » pet ruj 12, 2008 0:43 am

Danas sam bio u Osijeku kupio gajbu,piljevinu,hranu,wc,kamen za glodanje,za vodu i baš gledam dali imaju kojeg zeku a ono samo jedan patuljasti malo veči.I ajde šta češ kažem ma udomit ču nekoga ali onda nakon par minuta igranja sa tim osamljenim zekom jednostavno sam ga moro uzet :D

Jer i vi dajete zeki ovako vodu ili u posudici?

slika
Dado_BM
Zečić
Zečić

PostPostao/la renata » pet ruj 12, 2008 7:34 am

Voda se daje u pojilici.
Piljevinu stavljaj samo u wc, nema potrebe da je po cijeloj gajbi i dok još možeš, zamijeni gajbu za veću, ovo je premala gajba za kunića i totalno nepraktična s onim malim vratašcima na vrhu. Kako ćeš ga vaditi van kada naraste? A kroz taj otvorić ni sam ne može nutra-van...
Mala je slika, pa ne vidim, kaj je ono žuto i sivo na lijevoj strani gajbe?
I gdje mu je sijeno?

I daj pukni malo veću sliku zekana, lijep je. Dečko ili cura?
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » pet ruj 12, 2008 8:53 am

..i meni se isto gajbica nekak cini malom :blush: ...zeko bu ti jos i narastao i ak ce provodit dosta vremena u gajbici,mora imat prostora i mora mu bit ugodno unutra :blush:...stavi slikice malisana u Moj zeko :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Dado_BM » pet ruj 12, 2008 10:33 am

Ma ja ga neplaniram drzat u tome nego skinit poklopac pa kad on mora na wc da samo ode kakit i piškit,ovo je samo dok se nenauči za wc.A nebi se on još sliko jako je plah još pa ga neplašim baš pustim ga po sobi pa bude po par sati a nemogu ga onda uhvatit,bio je samnom i curom na krevetu jedno 2 sata i nije se ni ukakio ni upiškio ;D
Dado_BM
Zečić
Zečić

PostPostao/la Dado_BM » ned ruj 14, 2008 17:55 pm

Jer mi možete reći dali ima neka krema protiv buha i šta mu još treba iz pet shopa da bude zdravi mali zeko. :dragonn-ccc-e:
Dado_BM
Zečić
Zečić

PostPostao/la renata » ned ruj 14, 2008 18:06 pm

Zar ima buhe?

Mislim da će uskoro biti objavljen jedan tekstić o preparatima protiv buha, no evo, postoji Beapharaov insekticidni puder "UngeZiefer-Puder", druge preparate neću navoditi jer se kod tebe radi o malenom zekanu i najbolje bi bilo da ga tretiraš samo njime. Koristi se tako da naprašiš zekana po cijelom tijelu, pazeći da ne uđe prah u usta, oči i uha, zatim utrljaj rukama i iščešljaj ga gustom četkom.

Ali samo AKO IMA BUHE.

A na ovom linku je odgovor na ostatak tvog pitanja.... http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=3
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Dado_BM » ned ruj 14, 2008 21:53 pm

Pa neznam dali ima,zna se nekad onako ko pas češkat sa nogicom iz uha ili šta več pa sam mislio da možda ima ili barem neka zaštita da nedobije.Držim ga u kuči tako da nije vani bio za sad. :hm:
Dado_BM
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan