prekrasni su zekani, smeđi me podsjeća na moju Hophopicu

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

planiramo je sterilizirati (ako je žensko) pa bi ju probali spojiti sa ninićem koji ju jako vojjjiiii..samo bi molila da mi netko odgovori da li će se moći sprijateljiti s obzirom na razliku u godinama? veličina valjda nije problem.. miš moj je tako maleni u odnosu na nju:D
planiramo slavicu sterilizirati i pokusati ih sprijateljiti, ali ne znam da li je problem razlika u godinama i kilama? oboje vole gospodariti.. nino je jako miran, a ona pravi vražić.. momentalno je na GO i od tada mi se nino čini nekako tužan.. ne znam da li mu ona fali (iako su malo zajedno i samo preko kaveza, ali čini mi se da bi on jako volio društvo) ili mama
).. kako je zahladilo mama joj je htjela staviti jastučić da na njega legne, da se ne prehladi, a ona ju je ugrizla i ispišala cijeli jastuk i nije se smirila dok ga mama nije makla 

jučer smo bili na sterilizaciji.. 10ak dana pa ćemo vidjeti kako će se slagati.. koliko vremena prođe dok ona bude ona stara? sad je ful mirna i još nije jela ni pila?da li joj se uz suhu hranu i sijeno mogu dati balegari, svježa hrana? jednu kuglicu je izbacila. da li da ju češkamo ili pustimo na miru?danas idemo na antibiotik. čitala sam da se 3 dana ide, a mi samo 1?
baš sam nekak
jedva smo dočekali da se slavica oporavi i da ih počnemo zbližavati, ali ništa od toga dok ga ne kastriramo.. ona njemu namješta glavicu, a njega glavica i ljubljenje ne zanima.. prasac mali.. on bi nešto drugo
baš sam mislila da bu bilo sve supač..

mislila sam da će se odmah ljubiti
situacija je slijedeća.. nino nju lovi, ona bježi i kad mu pobjegne razvali se na bok.. ne znam da li se boji ili im je to igra.. a nino i dalje guguće, ispušta neki simpatičan zvuk..
Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.