Hvala mnogo
Inače već prije sam pisala na forum, i iznijela sam problem sa svoje dvije zečice, koje su ušle u puberete i koje su postale, ajde recimo u najblažu ruku "nevaljale"
Međutim situacija se drsatično poboljšala kada smo zečice stavile svaku u svoj kavez. Skoro da su se potpuno smirile, jedino moja još malo divlja u smislu da stalno kopa po wc, izbacuje piljevinu i pravi nered po kavezu, dok druga nema taj problem. Moju očito hormoni joč tresu...
Prije 2 mjeseca sam razmišljala o kastraciji cura ali ju ipak nisam uradila. Danas sam bila u pet shopu i naletila na tog preslatkog ovnolikog dečkića i odmah sam ga kupila iz sljedećih razloga:
- dugo sam tražia kunce egzotičnieg izgleda i boje i tu u ZG nigdje nisam naišla
- cure ćemo uskoro rastaviti s obzirom da se ja selim (druga zečica je cimerkina) pa će moja cura ostati sama, a znam da kuniće da bi bili sretni treba držati u paru. Također sam čitala da treba uzeti različit spol za "mir u kući", ali da ću jedno (ili oboje) eventulano morati kastrirati (žensku posebno zbog rizika od raka maternice)...
Jesam mnogo pogriješila da sam kupila dečkića? Danas odmah svoju curu i nega stavila malo skupa i nevjerojatno je ona reagirala, umirila se, iznjušila ga svog, a onda ga počela lizati
Vaša mišljenja...?