jucer i danas nece van iz njega. napravio si je svoj razmjestaj - pisa u suprotni kut od wc-a, zdjelica je nasred kaveza, loptica je uvijek u kutu... i sad nece van. otvoreno mu je cijeli dan i zna gdje se ulazi i izlazi, ali on izide malo na dvije sekunde i ravno nazad.
jel moguce da mu je toliko lijepo unutra pa da zbog toga nece van ili sta?
onaj kavez je bio puno manji i nije se bas mogao kretati unutra, zato je cijeli dan bio vani. unutra je isao samo pisati, jesti i piti i spavati.
sad u ovom moze i skakati i podignuti se skroz i trcati i nabacivati igracke i sve ima unutra i nece sad van.

da ga pustim da bude unutra ili sta?
ja kad ga zovem on izade, dode do mene, pojede svoju poslasticu i vrati se unutra.

mogu ja njega iznjeti i onda ce on otici u dnevni bez problema i tamo biti ostatak dana, ali nece sam izaci.

hoce ga to proc ili sta? ne mislim ga ostatak zivota iznositi iz kaveza kad moze jako dobro sam izaci.
jel moze bit problem to sto je sad kadica malo visa pa treba vise skociti?

i da ne otvaram novu temu - sad uzasno jako puno piski. moram mu cistiti taj kut di pisa svakih nekoliko sati

jel on to sad obiljezava ili pije previse pa sad piski ko lud?
ak pije previse, zasto sad odjednom?
jel moze to nekako bit povezano sa neurednom guzom?
guza mu je cista, ali su mu se od dlake tamo napravili debeli dreadlocksi. jucer sam to rezala i pokusavala rascesljat...sto je jos cudnije on me pustio da to radim u miru jedno pola sata...izgledalo je ko da uziva...a prilicno sam sigurna da ga je cupalo.

imate kakav savjet u vezi tih dreadlocksa? kak da ih se rijesim?
odrezala sam dokle god moze a ovo kaj je ostalo probala sam rascesljat i sad ima ovcu od guze

samo sam jednu stranu do pola uspjela uredit i vec sam bacila tri sake dlake

kao sto se vidi danas sam puna pitanja