Stiropor?

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Stiropor?

PostPostao/la Pevaljka » sub srp 11, 2009 14:13 pm

Milutin se dočepao parčeta stiropora. Normalno se ponaša, jede, pije, kaki, piški... Samo je malo mirniji. Mada je i vreme "malo" teško.
Da li treba da brinem zbog tog stiropora, ili...?
Pevaljka
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lela » sub srp 11, 2009 19:29 pm

Možda je samo pospan...

Ali svako strano tijelo, i sve što nije moguće preraditi u probavnom sistemu, može dovesti do intestinalne opstrukcije.

Znaš li koliko je pojeo, i kad? Daješ li mu malticu?
Prati i dalje stolicu, apetit, ponašanje....opšte stanje...

Ja stalno moram paziti ovu moju, jer jako voli da čopka stvari...
:)
slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sub srp 11, 2009 20:08 pm

ja ja ja cu svisnut od jada, ovaj moj blesan je taman se skroz oporavio i nacemerio se na sve tepihe, rucnike...evo ga opet, i sto da ja radim, moram ga maknut od toga, viknut, pljesnut...a on se opet zainatio...

ja cu zbilja izluditi jer ne znam sto da radim s njime, da ga pustim da se nazdere cega hoce dok ja se svim silama borim da mu sto vise produljim zivot :cry:

ali to je katastrofa, ako ga ogranicim da ne moze na tepih onda samo njuska i njuska i njuska dok ne nadje sto se moze iscupat i pojest...oglodao je jucer skoro cijelu gumu ispod balkonskih vrata, sad dok sam se tusirala moju prostirku za vjezbanje je lijepo isao isprobavat, ali to je sve sto radi u zivotu...dajte mi ideju =( sutra cu pogledati jos za grancice, ali sad je to malo teze nabavit
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pevaljka » sub srp 11, 2009 21:03 pm

Ja sam htela da ispod transportera koji stoji u sobi (i služi mu za wc kada je pušten) stavim parče stiropora da ne bi ostajali tragovi na tepihu...
Poludeo je kada ga je primetio!!!!!
Više je kopao, i možda pojeo 3-4 kuglice stiropora. Sve se to izdešavalo juće uveče.
Bio je malo mirniji... ali sada je opet onaj stari :nowink:

Mislim da se za zečeve može reći, baš kao i za decu: mali zec - mala briga, veliki zec - velika briga.
Ovaj naš vragolan kada je bio manji... milina! Gde smo mi tu je i on. Nije nešto cunjao i pravio štetu... trčkarao je sa nama i mazio se do padanja u nesvest.
SAD je pravi mali đavo! Gricka sve što mu padne pod njuškicu (čak i mene :omg: ), zapišava sve po stanu...
Nadam se da će posle kastracije neke stvari prestati da radi :dragonn-ccc-e:
Pevaljka
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » ned srp 12, 2009 6:54 am

moj ti je kastriran od kako ga imam, ovi nestasluci i tvrdoglavost su dio njihove osobnosti :lud:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la siga » ned srp 12, 2009 9:56 am

Pevaljka je napisao/la: zapišava sve po stanu...
Nadam se da će posle kastracije neke stvari prestati da radi :dragonn-ccc-e:

Ovo će se riješiti kastracijom (ako ga namjeravate kastrirati), ali za grickanje.. :belj: to zaboravi!! Ako je vražićak sada, vražićak će vrlo vjerovatno i ostati. Ali zato ih toliko i zavolimo ;D ;D
Meni su te "označene" stvari najdraže.. Kada bude malo stariji (cca 3 godine, onda je zadovoljan i samo sa grančicama, listićima i sličnim..)
siga
Super Zek
Super Zek

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan