Zeko i sneg

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Zeko i sneg

PostPostao/la Klio » uto vel 21, 2012 19:10 pm

Prelep zeka, a postupak narocito nocu, suvise komentarisati... Pa ni malo dete to ne bi uradilo. No ajde, ako nesto bude, znam da cemo se opet ovde raspisati da mu pomognemo, pa makar se i inatila, jer jadan zec nije kriv.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri vel 22, 2012 10:24 am

zec je jos uvijek zdrav...nije bila noc, bilo je 6 popodne...drugacije ne bi stigli jer smo ga upravo ostavili na cuvanju i nas nije bilo narednih nekoliko dana, nismo htjeli da mu se prvi snijeg otopi a da ga nije ni vidio, zato je bio samo 10 min...da je bilo 2 popodne bio bi sigurno vise...

iskreno nemamo vremena uopce dolaziti na forum a kamoli citati svu tu silnu hrpu postova...linja se uzasno kao i svaki drugi zeko sada tako da se jako trudimo da se ne zacepi...tu i tamo zna biti po koji koncic nakon sto mu damo malt pastu ali zasad nije bilo zacepa...cetkamo ga po nekoliko puta dnevno, pazimo na prehranu, inzistiramo na sto vise sijena itd itd tako da uz sve druge obaveze i jos uz njega trenutacno stvarno nemamo vremena...

hvala vam svima...onima koji se slazu samnom na podrsci i vama koji se ne slazete samnom na upozorenjima i brizi za kunica...
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » sri vel 22, 2012 16:02 pm

nismo htjeli da mu se prvi snijeg otopi a da ga nije ni vidio,

a koju korist on ima od toga što ga je vidio?
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zec Vice » sri vel 22, 2012 17:59 pm

ne želim se svađat stvarno,i znam da je glupo što se ja javljam,ali mislim da je uvijek na vlasniku da odluči što će učiniti za svog zeca.ako cura misli da mu ne može biti i ako ga želi pustiti,nek ga pusti,na njenu je odgovornost.od vas je u redu što ste je upozorili i mislim da ako je ona odlučila pustiti ga,ne trebate joj više podstavljati podpitanja.ionako ne mislim da ćete nešto postići time što joj sad to ponavljate i što je pojedinci napadaju.zecu nije ništa bilo,ona bi ga vjerojatno opet pustila i to je to.
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekili » sri vel 22, 2012 19:15 pm

Zec Vice je napisao/la:ne želim se svađat stvarno,i znam da je glupo što se ja javljam,ali mislim da je uvijek na vlasniku da odluči što će učiniti za svog zeca.ako cura misli da mu ne može biti i ako ga želi pustiti,nek ga pusti,na njenu je odgovornost.od vas je u redu što ste je upozorili i mislim da ako je ona odlučila pustiti ga,ne trebate joj više podstavljati podpitanja.ionako ne mislim da ćete nešto postići time što joj sad to ponavljate i što je pojedinci napadaju.zecu nije ništa bilo,ona bi ga vjerojatno opet pustila i to je to.

forumi sluze za to da se postavljaju pitanja i podpitanja i ona pod:D na forumima se raspravlja, iznosi vlastite stavove, savjetuje, uci i druzi:) (a u to definitivno spadaju pitanja i podpitanja, pogotovo kada se radi o nerazumljivom ponasanju)
inace tisuce ljudi citaju forum, a ne postaju nista
stoga treba upozoriti ljude da je stav ovog foruma i ljudi za koje se moze reci da se kuze u kunice na temelju dugogodsnjeg iskustva i citanja strane literature DA SE KUCNOG KUNICA NE SMIJE NOSITI VAN NA SNIJEG, NITI IZLAGATI NAGLIM PROMJENAMA TEMPERATURE,
ne vidim razliku izmedu izlaganja ovom stresu, od nepravilne prehrane kunica.
po meni je to jednaka "ne briga"
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zec Vice » čet vel 23, 2012 14:59 pm

da ali,samo govorim da ako cura iznosi kunica van na svoju odgovornost i misli da mu ne moze nista biti (a sve sto ste joj govorili je vec i prije znala i ne misli se predomisljat),nema potrebe vise joj govoriti nista.
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekili » čet vel 23, 2012 17:56 pm

ima, jer ce doci netko neupucen i mislit ce gle ona ga je nosila zasto ne bih i ja
upravo je to razlog zasto se pise koliko je to lose za kunica
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Jatza » pet vel 24, 2012 16:09 pm

zekili je napisao/la:ima, jer ce doci netko neupucen i mislit ce gle ona ga je nosila zasto ne bih i ja

Bravo, to je odgovor! :zeko1:
slika + slika = slika
Jatza
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » pet vel 24, 2012 17:17 pm

Ja cu samo quotati jer je zapravo sve receno

Charlie je napisao/la:
nismo htjeli da mu se prvi snijeg otopi a da ga nije ni vidio,

a koju korist on ima od toga što ga je vidio?

Jatza je napisao/la:
zekili je napisao/la:ima, jer ce doci netko neupucen i mislit ce gle ona ga je nosila zasto ne bih i ja

Bravo, to je odgovor! :zeko1:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan