altan je napisao/la:ne bude joj nista ako to pojede..to je samo presana piljevina..stavi joj neke kuglice u to..ili ako imas jos popisane piljevine..ili mozda za pocetak malo pospi piljevinom..
Vidjela sam da nes muva omo njih i da ih pokusava pijesti a procitala sam na vreci da ima nesto pepela.
Namocila sam joj par tih peleta kad se popiskila na pd i stavila i sad unutra i to s joj ma 2 mjesta u sobi stavila, tak sam procitala na zecovi za neznalice da na vise mjesta stavim;)
Taman se naviknula na kutiju koju sam stavila dok ne kupim taj wc veci i pelete;)
E da, maknula sam joj skroz piljevinu tako da sam ima samo pelete u wc i sijeno sam stavila u kutijicu jer je kakala po tom i o da to jela, kak ste mi rekli da napravim;)
Pocela je brijat po cijelom stanu, sve sobe obilazi i zavlaci se
Stvarno je ko peso, sad vec sama ide naokolo, prije nema sanse, imala je neku granicu i kad bi dosla do nje u rikverc se vracala loool
Sad ko za dijetetom hodam za njom po stanu da vidim kam ide i dal je zanima nesto sto nebi treblaa grickati
Jedino sta se nece igrati sa svojim igrackicama( ima od drveta do kartona) pa gricka rucnikice i tepihe, al samo malo
Na ustekima joj hljivice vec puno bolne izgledaju, jos samo da prstic prodje, bas je jako naotecen i te ranice pa je buba, vidim da stedi tu nogicu, al bez obzira divlja i skace i zecoples izvodi