Evo nas konacno..
Da vas izvijestim- u petak oko 13 sati Jura je sterilizirana, pokupili smo ju u 17 sati i bila je vec budna. Kad smo stigli u stan izasla je iz transportera, malo pronjuskala i smjestila se u kut sobe. Piti je pocela odmah, ali hranu nije htjela. Tijekom noci sam ju mazila i nutkala hranom, ali i dalje nista.
U subotu dopodne smo primili antibiotik i infuziju, popodne je i dalje malo znala prosetati, ali uglavnom je lezala i pila vodu- hrana i dalje nista.
Oko 15 sati sam joj dala na spricu 2 ml ananasovog soka, a za pola sata kasicu od banane sa jos malo soka.
U 17 sati i dalje nije htjela nista jesti (a proslo je vec vise od 24 sata!), pa smo odlucili krenuti kuci i pokusati da se smiri u poznatom okruzenju.
Oko 20 sati smo stigli kuci, i Simba joj je pritrcao i izljubio je- pola sata kasnije dala sam joj izmiksanu mrkvu, bananu i jabuku na spricu, a oko 21 sat sama je otilsa do sjenalice i pocela papati sijeno.
Nocas je bilo par kuglica- nisu savrsene, ali bitno je da sijeno hoce i da ih ima.
Toliko od nas- hvala svima na brizi..