Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Anby je napisao/la:moji nisu htjeli jesti nekoliko vrsta sijena, cak domaceg, mislim jeli su-mrljali po ustima, ali otkad imam ovo sta sam od lika uzela iz bale negdje iz bosne, oni se jednostavno dave u njemu, smazali su mi u 10 dana ogromnu vrecu sijena! buduci da je vikend pred nama-a lik dolazi vikendom na tu pijacu, idem sutra da uzmem ponovo... neznam sta je u ovom sijenu pa ga tako vole, ali definitivno ako ti Nairo nece da jede-nevalja sijeno...
ja sam mislila da moji mudruju, ali sad vidim da sijeno nije valjalo, tako da altan nabavi kvalitetno domace sijeno negdje...
Mixazeko je napisao/la:Anby je napisao/la:moji nisu htjeli jesti nekoliko vrsta sijena, cak domaceg, mislim jeli su-mrljali po ustima, ali otkad imam ovo sta sam od lika uzela iz bale negdje iz bosne, oni se jednostavno dave u njemu, smazali su mi u 10 dana ogromnu vrecu sijena! buduci da je vikend pred nama-a lik dolazi vikendom na tu pijacu, idem sutra da uzmem ponovo... neznam sta je u ovom sijenu pa ga tako vole, ali definitivno ako ti Nairo nece da jede-nevalja sijeno...
ja sam mislila da moji mudruju, ali sad vidim da sijeno nije valjalo, tako da altan nabavi kvalitetno domace sijeno negdje...
Ukoliko ka tako dobro jedu moguce je da je seno puno deteline i da je veoma lisnato tojest puno razlicitih biljaka.Takvo lisnato seno jedu najvise, i to je seno prvog otkosa. Ono je najbloje ali ima i najvise kalcijuma i najhranjivije je .
Lilo je napisao/la:Ukoliko ka tako dobro jedu moguce je da je seno puno deteline i da je veoma lisnato tojest puno razlicitih biljaka.Takvo lisnato seno jedu najvise, i to je seno prvog otkosa. Ono je najbloje ali ima i najvise kalcijuma i najhranjivije je .
Pahuljica_Ri je napisao/la:Koliko bi zeko dnevno trebao pojesti sijena?
Pahuljica_Ri je napisao/la:Hvala, ma snaći ću se ja za domaće, nije problem.Ali ako ovo najskuplje domaće sjeno slabo jede, gubim nadu da će ikoje sijeno jest kako treba. Ima ga ona, naravno, u izobilju i uvijek dostupno na 2 mjesta, ali slabo ga jede. Ne znam koliko drugi zekani pojedu dnevno, pa zato pitam. Vjerojatno jedna sjenilica dnevno nije dovoljna?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.