nije mucenje samo za vlasnike to je prije svega mucenje za kunice
jer divljaju zbog hormona a nema zenke/muzjaka u blizini i to je za njih jakooo frustrirajuce
donattelo nerazumjem tvoju mamu
kao zecu 24/h u kavezu je skroz dobro i to je super ali ako je kastrran onda pati
nemoze patit jer mu se organizam ocisti od hormona i on jednostavno vise nezna za nagone i nista mu nenedostaje

meni je jako zao da kastriram mog zeku. star je oko 7.5meseci vec je u pubertetu mesec dana.ipak ja sam za to da sve bude prirodno i bez veterinara.mislila sam da nadjem neku zenku pa da vodim malog na parenje barem jedamput ne znam da li je to pametno ali svakako ne bi da ga kastriram jer je on sam.a nemam uslova za zenku jer moji roditelji ne zele jos jednog
...ali ovako da osjeti malo drustva svoje vrste pa da mu se to onda uskrati nije uredu. Pubeertet mu nece proc jednim parenjem niti ce se tako ispucati.
te ljude poznajem vrlo dobro ni slucajno ne bi dozvolila da se bebe odbace jer ja jako volim zivotinje a i pre svega oni koji imaju zecicu ali isto razmisljam zao mi je da prvo nesto dobije pa da mu uskratim
a kad se to desi odma pisem