Postao/la Reyna » čet vel 02, 2012 21:38 pm
Moram da vas razocaram. Aj opet iz pocetka.
Resim ja danas da uzmem stvar u svoje ruke. Pozvacu ih i pitati da li je gazda dosao, i prelomim i to. Samo sto sam rekla ko je, rekao mi je da je gazda dosao i da je dozvolio da uzmemo zeca. Sva uzbudjena nisam ni razmisljala kako sad to odjednom. Otisli smo tamo i covek je rekao onako zacudjeno da je zec prodat da je neka devojka dosla i uzela ga, a on je "mislio da smo to mi", kao uzela je i kavez i seno "iako je on rekao da zbog ociju ne sme da uzima seno". Odmah sam pozvala Klio da proverim da nije neko od forumasa otisao tamo, ali zasto bi uzeli i kavez.. Moja mama je odmah rekla da lazu i da je najverovatnije uginuo. Kasnije kada sam napokon mogla da razmisljam hladne glave (uopste da razmisljam, posto sam bila u soku), shvatila sam da je sve to jako cudno. Rekao mi je, kako je roba stigla pre tri sata- sto znaci bas negde kada sam pozvala- a sa njom i gazda, i da je gazda odobrio da se zec proda, jer su imali mnogo poziva oko tog zeca, tom decku nije jasno bilo jelte, zasto se svi cimaju oko bolesne zivotinje, no dobro, kao da nas skinu s vrata i da prodaju zeca, a onda se pojavljuje ta misteriozna devojka koja odjednom uzima zeca, kao zvala je tri puta danas... Sve su to lazi. Ili je zec uginuo ili su ga sklonili. Jedna zena van ovog foruma, koja je takodje ucestvovala je isto rekla da misli da je uginuo.. Lepo smo se svi plasili da se ne rese zeca... Ovime su postigli da vise ne zovemo i ne dolazimo.. Jednostavno je "prodat"... Klio je dodala da bi mogao eventualno jos neko da ode bar jednom, da proveri za svaki slucaj, ali ja sam izgubila svaku nadu i mislim da bi trebali da se definitivno oprostimo od njega. Takodje nisam proveravala u onom delu gde drze druge zeceve. Ali ne verujem da bi uradili tako nesto jer otkud su oni znali da li cu ja otici i tamo ili ne.
Tigrastija od tigra.
Hoda kao vampir, elegantno poput tigra.