Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Zeko_Jurica je napisao/la:Zeko iz nekog razloga ima mekaniju kakicu i trebalo bi saznati kojeg. Ne bih rekao da je to zbog starosti, prije da postoji neki zdravstveni problem.
Da li se to pojavljuje uvijek u isto doba dana?
Koju hranu zeko dobiva?
Da li jede dovoljno sijena? Ono bi trebalo ciniti nekih 70% prehrane.
I jos nesto... ne razumijem gdje je zekin kavez, na balkonu ili u stanu? Zeko ne bi smio biti izlozen naglim promjenama temperature. Znaci ako zivi u toplom stanu, onda u zimi ne bi smio izlaziti na hladni balkon. Ili, ako zivi stalno vani onda zimi ne bi smio ulaziti u ugrijanu prostoriju!
I lijepo ga pusti unutra i ocisti mu guzu, pa ti nece nista zaprljat
zekica_poopy je napisao/la:aj aj jel jede osim tih sjemenki i sijeno?
sijeno je najbitnije, onog trena kad uocis bilo kakvu promjenu u kakici koja moze biti alarmantna je dobro maknuti svu hranu dodatnu i staviti zeku samo na sijeno i vodu dok se stanje ne stabilizira...
sjemenke miks? kao ti miksas nesto ili? to ne bi smjela biti baza prehrane, mislim reci ce ti zeko_jurica sve zasto, da ja ne pametujem bez pokrica
mislim ja izbjegavam bilo kakve sjemenke, koristimo samo cuny crispy od prestige-a i to mala doza samo ujutro, ostala prehrana vecinom sijeno plus nesto svijeze sto ima doma, a da smiju naravno
koliko mu dajes hrane i je li zeko mozda malo prebucmast?
vex je napisao/la:
Koliki je prosiječni vijek života kunića?
Sjajna dlaka , loše ili dobro?
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.