Akcija: Prodavac na Zelenom vencu, spasavanje zekica

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust, ina

PostPostao/la dHarma » čet kol 06, 2009 18:20 pm

Znate sta.. i kad se uredi taj letak i skripta i dalje cemo imati problem sto kod nas nema lekova kao sto je santalina, maltica za zeke, rodikolan..

Dina hoces da podelimo skriptu na pola i da "prevedemo" pa da je odstampam ja negde..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dina » čet kol 06, 2009 19:03 pm

i crno belo... mada nisam nesto zadovljna... al ajde.

http://www.yousendit.com/download/Y1Rxc ... RTlFQlE9PQ

http://www.yousendit.com/download/Y1Rxc ... amZ2Wmc9PQ

Mima, necu nista ozbiljnije da zapocinjem pre zeco sastanka...
tek na jesen... nigde ne zurimo.
a sa kog jezika treba da se prevodi?
hrvatskog?
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » čet kol 06, 2009 19:20 pm

Uh, opet pocinje tenzija... I ovako se ne saradjuje.
Ljutite se koliko god hocete. Ni u jednoj firmi se ovako ne radi, niti udruzenju, a cure ponasate se kao da svet spasavate.

Ovo ce videti predsednica i oni vodeci iz Udruge, posto se Udruga potpisuje ispod letka, i dati ili ne dati zeleno svetlo.
Mi mozemo razgovarati kako ga poboljsati i dati sto vise resenja jer su tako veci izgedi naci ono pravo.

Ja sam danas videla oba letka, i namerno rekla da mi treba vremena jer ni jedno resenje mi se nije cinilo dovoljno i nesto izmedju bi trebalo uraditi. Sta izmeniti ne znam, jer mi treba vremena da razmislim.

Otvoricu novi topic Letak - Beograd, pa tu davajte predloge i kritike, ova tema je vec postala svastara.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dina » čet kol 06, 2009 19:55 pm

Ako trazis savrseno resenje, nema sanse da ga nadjes, jer takvo resenje ne postoji. Uvek ce biti neko ko ce reci- ovo je sranje.

Meni je totalno svejedno da li ce to biti moje, tvoje, Micino, ili od nekog cetvrtog...
niti ce iko znati ko je to napisao, niti ce bilo ko da dobije priznanje za uspesno odradjen promotivni materijal.

A, da li ce neko uzeti taj papir ne zavisi toliko od papira koliko od prodavacice- na nacin na koji ce ga ona dati kupcu ili ga nece dati... Što svakako ne znači da ce ga taj u cije ruke dodje i procitati.
Sto manje strana to su vece sanse da iko procita.

Ljudi radije citaju ''Kurir'' ili ''24sata'' jer su tekstovi kratki, za razliku od ''Politike'', koju uglavnom prelistaju i procitaju eventualno pored podnaslova i neki tekst ako ih bas, bas zainteresuje.

Ja da trazim idealno resenje nemam vremena, predlozila sam kako bi odprilike trebalo da izgleda (u boji i crno beloj varijanti) i toliko od mene.

U neku ruku bi bilo dovoljno napisati samo:

Niste skroz sigurni kako pravilno treba da se starate o Vasem kunicu?
WWW.ZECOVI.NET
ovo je kutak gde mozete da se informisete i saznate odgovore na Vasa pitanja u vezi sa Vasim ljubimcem.

Vidimo se tamo:)

ako je neko savestan ovo bi mu bilo dovoljno da ga uputi na pravu adresu, ako nekog bas briga... mozes mu dati ne znam ni ja koliko dobro uradjen materijal, iskoristice ga da umota koru od krompira prilikom pripremanja rucka.
Zadnja izmjena: dina; čet kol 06, 2009 20:01 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » čet kol 06, 2009 19:55 pm

Sto se tice prodavca sa Zelenjaka, Dina, ono sto si napisala znam i ja, samo sam htela da skratim ovoliku pricu o tome, nepotrebno.

Dok sam sa njim razgovarala, prisla mi je jedna devojka i rekla sa strane - Svaka vam cast sto ovo radite, ali mislim da je uzaludno.
I nisam ga odmah napala, lepo sam se prestavila, pruzila mu ruku i prisla zvanicno, rekla da nisam dosla da mu kvarim posao vec da se dogvorimo da taj posao radi kako treba i da zeke koje prodaje ne zive dugo.
Da se preko interneta mnogi zale, i da to nema smisla. Na sta je on skocio i rekao da on nemoze njima da uzgaja zeceve, da svakome kaze da oni ne smeju da jedu zeleno i kupus pre 5 meseci (pri tom u kavezu kao Biberkovom je bilo 6 zekica, puno nekog seckanog voca i suvog hleba).
Pruzila sam mu ruke sto je rekao nesto sto treba (covek ne da nije veterinar nego jedva da ima i srednju veterinarsku ako je uopste zavrsio neku srednju skolu) i pitala ga sto je to u kavezu, kakava je to hrana i zast oprodaje zeceve mladdje od dva i cak mladje od mesec dana,i onda je pocela rasprava o kojoj ne bi jer nije nista niti novo niti potrebno da davim sa tim. Uglavnom glavna rasprava je bila oko toga da male zeke mogu da jedu suvi hleb i voce i sargarepu,i da mogu da se prodaju cim napuste gnezod (tako da su njegove zeke sigurno manje i od mesec dana), i svasta nesto krajne odvratno i degutantno da mi je muka i da pisem.
U svakom slucaju zapretila sam, rekla da cu do ci ponovo (jer je na kraju rekao da mi verovatno kvari posao jer i ja uzgajam zeceve) i pokazati iskaznicu i doneti skriptu da se on edukuje i flajere da ih deli i sam kopira i deli jer dovoljno zaradi na njima da to moze da uradi.
Ja cu svakako odneti nesto stampano sa foruma, prvo. A flajere kada stignemo. To je ono sto je do nas.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dina » čet kol 06, 2009 19:59 pm

Klio je napisao/la:(jer je na kraju rekao da mi verovatno kvari posao jer i ja uzgajam zeceve)

napad je najbolja odbrana :)
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kunić Leopold » čet kol 06, 2009 21:37 pm

dina je napisao/la:i crno belo... mada nisam nesto zadovljna... al ajde.

Ovo mi je super po tekstu, i sviđaju mi se kućice pa tekst.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dina » čet kol 06, 2009 22:49 pm

Kunić Leopold je napisao/la:
dina je napisao/la:i crno belo... mada nisam nesto zadovljna... al ajde.

Ovo mi je super po tekstu, i sviđaju mi se kućice pa tekst.

Hvala kunicu Leopld,

mada je meni lepse u boji :)

http://www.yousendit.com/download/Y1RvY ... aFR2Wmc9PQ

http://www.yousendit.com/download/Y1RxS ... MnRFQlE9PQ

ako imas sliku svog kunica kako pije vodu iz pojilice, ili da je pored pojilice, a da je lepa slika... okaci sliku ovde... pa da je ubacim na pocasno prvo mesto ovog flajera :zekoo2:
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » pet kol 07, 2009 0:44 am

Deco ima tema o ovome a ovde se pise o Zelenom vencu. Tako lepo prebacite postove, molim. Radi preglednosti i manje konfuzije.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekili » ned kol 09, 2009 13:10 pm

nisam sve procitala, makar sam krenula pa sam vidjela da je neka svada u pitanju i eto oslo mi zanimanje :)

samo sam htjela reci da ukoliko bilo tko uzima podatke sa zecova NE MOZE TO NAPLACIVATI, samo MORA navesti izvor..

znaci bilo kakvo prodavanje informacija koje su na zecovima NIJE DOZVOLJENO! :)

idem bacit oko na letke :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » ned kol 09, 2009 20:32 pm

zekili je napisao/la:nisam sve procitala, makar sam krenula pa sam vidjela da je neka svada u pitanju i eto oslo mi zanimanje :)

samo sam htjela reci da ukoliko bilo tko uzima podatke sa zecova NE MOZE TO NAPLACIVATI, samo MORA navesti izvor..

znaci bilo kakvo prodavanje informacija koje su na zecovima NIJE DOZVOLJENO! :)

idem bacit oko na letke :)

Dakle,zekili potpuno se slazem, to je i bila moja zamisao.Mi nismo placali da bi smo naucili sve sto smo naucili ovde, niti znanje u skriptama kupimo iz knjiga koje smo kujpovali il ibilo sta drugo
Sve je sa Zecova, koje nudi besplatno svoje znanje i skripta se NECE naplacivati.
Treba nam sponzor za stampanje ili eventualno neka sica koju bi oni koji zele dali dobrovoljno da namirir troskove stampanja.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dina » ned kol 09, 2009 21:18 pm

klio, koliko strana ima ta skrpita i koliko primeraka planiras da ostavis u svakoj prodavnici kucnih ljubimaca?

prodavnica u mom kraju koje prodaju hranu i opremu za zeceve ima 5 za koje ja znam, a da imaju dosta kupaca, sto znaci da ih verovatno ima i vise...
znaci u celom gradu ima bar toliko pa X 15

pa ti onda izracunaj broj prodavnica X broj primeraka X broj strana X cena strane pa vidi koliko treba para?!
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » ned kol 09, 2009 21:27 pm

Ja to uopste nisam tako planirala kako ti pises. Previse je kompleksno da bi oko toga ovde razglabali. Prosto plan delovanja nije nesto sto se na forumu resava.
Za to sluzi zeco skupstina i sastanak.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dina » ned kol 09, 2009 21:31 pm

Upravo tako...

a mi se bukvalno kao na skupstini raspricale ;D
ali skupstini... (ne zeco) fazon Seselj protiv Draskovica.
:bu!:
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » ned kol 09, 2009 21:40 pm

dina je napisao/la:Upravo tako...

a mi se bukvalno kao na skupstini raspricale ;D
ali skupstini... (ne zeco) fazon Seselj protiv Draskovica.
:bu!:

;D ;D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Rad udruge

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan