Ljubica 2003-2013...nisam mogla zamisliti da ce ovoliko boljeti,srce moje uhato,naucila si me hrabrosti, trpljenju ..veselju,bila si najposebnija zekica na svijetu, bila si moj ponos...moje SVE...prva i jedina zekica u životu
..voljet cu te zauvijek,utkana si u moje srce, plačem Ljube cijeli dan...sad sam ušla u tvoju sobu i sjela na pod...tvoje kuglice su u wc a tebe nema....tražim te po stanu tvoje najmilije kutove..nema te i vrištala bi iz sveg glasa..gdje si srce moje maleno, da čujem štropot tvojih nožica ..10 godina si tu s nama...a moj Vili će uskoro godinu dana...hvala ti Ljube što si još bila tu, znam da si davala sve od sebe...što te Vili pomilovao i čupao za tvoje čuperke...oprosti ako nisam uvijek bila tu, nisam namjerno....mišu moj maleni...znam da me nisi htjela rastužiti pa si danas još papala da Marina misli kako je sve dobro..i onda si ipak odlučila zaspati kod dr. Saše....zašto nisi htjela kod mene...pripremala sam se za to, znaš izdržala bi..
Nadam se da ti je bilo lijepo s nama,mama plače..seka..braco jedva radi...Tvoja njuškica je bila naše veselje...i sve bi dali da smo imali još malo zajedničkog vremena, u Zagorju si ,na lijepom mjestu..posaditi ću cvijeće...da ti bude lijepo...
nedostajes mi danas da ne mogu disati:(((♥zbogom Ljubi , kako ću bez tebe
.gif)