Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

horor. reci svojim vlasnicima
.

inace radi se o zlatnoj retriverici koja je jako dobra i mirna i dosta zaigrana
.. Ima 2ipo godine i lijepo je odgojena.. cak je i veterinar rekao da se jako dobro slaze s malim zivotinjama.. zato smo mislili da bi ih mogli upoznati polako.. ajoj..

ali ako je ona mirna i dolazi k vama, Ručak će se priviknuti na nju. Samo treba onda dolaziti redovito. Ma to morate sami vidjeti, koliko je on uplašen ili nije u njezinom prisustvu

ako ne ide sa Nevom, ne ide.. a zeko ce dobiti drustvo kada nam otkrije je li curica ili je decko i kada obavimo odredene pripreme..
hmmmm... ovako: labradorima inače bezuvjetno vjerujem. ali....moj labi je u igri (on je tako mislio) spustio svoju šapu (šapetinu) na puricu (poklopio ju) i jadna je - uginula. oni jesu lovački psi, ali aportirci - znači neće ubiti životinju, bar ne namjerno, (on ju mora uhvatiti zubima tako da ju ne ozlijedi) ali... imala sam 2 kornjače, koje su dosta narasle, pa sam ih znala staviti u ograđeni prostor na dvorište. budući da su se micale po travi, on je to shvatio kao poziv na igru. posljedica - jedna uginula od probijenog oklopa...kad sam donijela malu micu perzijanericu, on se znao tresti od želje da se igra. znala sam ga zavezati za krevet, da se privikne na nju. kasnije ju je ignorirao.
. jednu macu je čopio u usta, okrenuo se prema meni sa pitanjem u očima :i kaj sad moram napraviti ?, godinama se s njom svađao i od šoka kaj ju je uspio uloviti - zinuo i maca je zbrisala na prvo drvo....ležao na sredini pločnika da upozori na ranjenu kujicu i nije se micao dok joj se nije pomoglo...još puno anegdota, ali ja bi bila na oprezu. oni su blentasti, divni , dobroćudni , veliki i svjesni svoje snage.svoje zecove ipak držim podalje.

postepeno smanjivati razdaljinu između gajbe i Neve. oboružati se strpljenjem i dozvoliti da imaju vremena za privikavanje i upoznavanje.
.ostalo prepustiti njima uz nadzor.
. (ko kad vodiš klinca na igru)
.

klince sam spomenula, jer moraš imati osmero očiju, deset ruku, dvanaest nogu brzine svjetlosti, i uvijek se dogodi neka bedastoća
.
bibika je napisao/la:;D klince sam spomenula, jer moraš imati osmero očiju, deset ruku, dvanaest nogu brzine svjetlosti, i uvijek se dogodi neka bedastoća.

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.