Spašeno Novih 15 kunića-udruga Mrkvica-hitno traže dom

Kupujete, poklanjate, mijenjate..ili želite nekoj drugoj životinji pronaći pravi dom?

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Spašeno Novih 15 kunića-udruga Mrkvica-hitno traže dom

PostPostao/la Lilo » uto kol 30, 2011 16:51 pm

kad bude novaca za građu,pokrovni materijal,još jedan beton i ostale popratne stvari koje zahtjevaju radovi! dobrovoljaca većinom ima ali na određen datum pojave se uvijek isti!mislim da ćemo navedeni posao raditi dogodine jer to nije posao za preko noći.ja sad trenutno imam bebu i teško odvajam vrijeme za bilo kakvu organizaciju a ovdje će trebat kad bude novćeka prvo sve nabavit,dovest pa onda kopat ,betonirat i dizat nastambu i krov!zahtjevan posao.... no i bez vanjske nastambe mi funkcioniramo,zeke su unutra,jest im vruće za umrijet al balansiramo nekako.Princip ,sad zatvori,sad otvori,luftaj i tako iziskuje da si stalno doma.sad je tako i nema druge opcije no uspjevamo savladati sva udomljenja i prihvatiti sve nađene i napuštene životinje.To možemo zahvaliti samo volonterima kojih malo imamo,mislim da nam je to najveća boljka!Nama trebaju volonteri koji bi u situaciji kad je u kućici karantena prihvatili zdrave životinje spremne za udomljenje.A takvih imamo malo,Rijeka super ,Zagreb gdje nas ima puno mi nikako!neću ovdje nabrajati životinje koje sam morala staviti medu svoje za vrijeme izgradnje kucice pa tako ućinim i sad.istu stvar radi i Lady,Renata i riječka podružnica,smještamo kako umijemo i znamo.i nismo nikad nikog odbili al iskreno smeta i meni i drugima kad na forumu "popuju"stalno iste persone koje nikad za ništa nisu prstom makle a daju si pravo ukazivati na naše"greške"kao da mi nebi htjeli i željeli bolje!ja pak sama imam i svoje životinje i moram se i za njih brinuti!Ućinila sam što sam mogla,kućica je u dvorištu,zeke su unutra!Trudna do zubiju bedinala sam Fiću i muž i ja do dana sudnjega,jadan mali miš bubani....ali dajte pobogu ljudi shvatite da nemožemoi nećemo prihvaćati privatne kuniće koji ćekaju udomljenje jer je netko "alergićan"ili putuje na mars preko noći!toga biti neće!!!U kućicu ćemo primati striktno napuštene i odbaćene jer je takvima u azilu mjesto!mada smo do sada gledali pomoći i tim vlasnicima koji su se preko noći morali "riješiti"životinja pomanjkanje udomitelja i to nam je iskompliciralo.Eto,tako,sad sam se ipak iskukala i izjadala.Pokušat ćemo pomoći i ovim orijašima gore al znate i sami koliko ljudi uopće može i želi imati zeku od pet kg...?i ovi mali kukaju da su preveliki.Mene je zaboljela jako ta negacija naše udruge ali neka.Tu smo ,postojimo,radimo svaki božji dan pa tko nas shvati ok,tko ne što mu možemo?Hvala na pažnji!
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la mala_zečica » uto kol 30, 2011 17:14 pm

eto, znam da ne spada pod ovu temu, mrzim spamat al samo da ti kažem da cemo moj muž i ja rado pomoc u izgradnji. on odlicno radi struju (nije da ga hvalim) i slobodno zovite za pomoc. možda se nađe i besplatnog materijala (citaj: ukrast cemo tamo gdje ima viška :D )
:zeko3:
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » uto kol 30, 2011 17:20 pm

ne brini da vas nećemo trebat...e di ste bili kad smo spajali kućicu na stuju??trebali smo i kopaće i strujiće...al i naši dećki kum Jurica,Slaven,dragi moj i Mario su to besprijekorno odradili!Još nismo zgoreli ! :D
Zadnja izmjena: Lilo; uto kol 30, 2011 17:26 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la mala_zečica » uto kol 30, 2011 17:24 pm

da oprostiš na izrazu, ko vas *** glavno da zekanima nije niš :belj:
da sam bar prije znala za forum... ja sam samo web stranicu citala 5 god i onda napokon otkrila forum... jedva cekam da vas sve upoznam...
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Oglasi i sve ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan