Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Pinky and D`brain je napisao/la:moze vas bit sram vi koji dajete zecevima hrane kolko god oni mogu pojest, vi koji trpate peletirane hrane, punite zdjele i zdjelice bez milosti.
Pinky and D`brain je napisao/la: ovo mi je vrhunac e, ova neka zenka ima 4mj i da je debela ko prasica i ima podbradak. pa ljudi koji vam je k...???
Pinky and D`brain je napisao/la: pusite zeca malo van iz gajbe, lovite ga, trcite za njim igrajte se nek se mice i pokrece malo.
Pinky and D`brain je napisao/la: i ne trpajte ga hranom ko svinju. a sjena ne stavljajte po pola kile u sutu nego par puta dnevno po puno manje doze.
Pinky and D`brain je napisao/la:moze vas bit sram vi koji dajete zecevima hrane kolko god oni mogu pojest, vi koji trpate peletirane hrane, punite zdjele i zdjelice bez milosti.
ovo mi je vrhunac e, ova neka zenka ima 4mj i da je debela ko prasica i ima podbradak. pa ljudi koji vam je k...???
pusite zeca malo van iz gajbe, lovite ga, trcite za njim igrajte se nek se mice i pokrece malo. i ne trpajte ga hranom ko svinju. a sjena ne stavljajte po pola kile u sutu nego par puta dnevno po puno manje doze.
Pinky and D`brain je napisao/la:e zeka moja draga sad cu ti ja rec a oni pametni ce ti potvrdit da sijeno ne treba davati po pola kile u sutu kao sto robi radi u postu iznad mojeg, nego da je bolje par puta dnevno u manjim kolicinama jer mu je onda svijezije i ne moze pojest pol kile od jednom pa se izvrne samo spavat sto po meni nije zdravo, te je robi takoder napisao da ima 4 mjeseca i da je debela kao prasica te ima podbradak. naravno da podbradak ne mora bit od debljine al sa 4 mjeseca tek po meni je najvjerojatnije al i da nije opet je debela kao prasica to je on sam rekao a ne ja! te, da, po meni onaj tko kunicu daje masu peletirane hrane poslastica i ostalog u neogranicenim kolicinama po meni je debil. cisti.
i ako ti ne vidis da mozda postoji nesto izmedu davanja masu peletirane hrane i izgladnjavanja kunica onda probaj razmislit jos malo. mozda nades nes.
Pinky and D`brain je napisao/la:nemojte mi samo kopirat textove koje sam vec napisao jer ni ne procitam odgovor onda.
pa nemam pojma s cim se boris.
Zeka je napisao/la:
...
pod 3. - s cim se ja borim..............laku noc
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.