Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Leonarda je napisao/la:Dobro ako vi tako preporucate necu ga stavljati blizu konja,ali sam ga mislila malo dalje prošetati tamo na livadicu gdje nema drugih životinja...zaista je lijepa priroda i to je prilika da mu omogućim šetnju gdje nema auta i gdje se neće plašiti .

sanjita je napisao/la:Ljudi krenuli su krpelji i ostale napasti...nemojte voditi zeceve u visoke trave i na livade previse jer cete pokupiti neku bestiju...za njih nema adekvatne zastite protiv krpelja kao za pse tako da se nemojte igrati previse.

nisam imala iskustva sa krpeljima na zecovima. moje njuškice imaju slobodan i neograničen izlaz u dio dvorišta koji je samo njihov. ograda sprečava druge životinje da dođu u njihov prostor, dvije breskve krošnjom štite od napada iz zraka, a travu redovito kosimo.
možda je ovaj post više za "prehrana kunića" ali da ne otvaram opet teme... nadovezat ću se
Skaču, igraju se, trče no ipak pretežno papaju travicu i bilje (naravno prostor gdje oni borave sam dobro pregledala koje sve biljke rastu i jel su sve na popisu). I sad me zanima jel to veliki rizik da im nešto bude budući da biljke naravno izravno s tla nisu oprane? I još nešto... vidjela sam da oni tu travu i što sve ne jedu ponekad i čupaju iz zemlje tako da izvuku i korijen... jel smiju papat korijen? (a mogu tako i zrnca zemlje izvuč pa sve skupa popapat) 

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.