Pregled zuba ??

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Pregled zuba ??

PostPostao/la maky&zagy » pon tra 15, 2013 16:36 pm

On je unatoč svemu prilično živahan i borimo se , na antibioticima smo još do kraja tjedna sigurno i pikici protiv bolova, no u bubi su strašne gužve pa smo dobili za doma s obzirom na njegovo stanje.
Hranim ga prije i poslje posla i dok sam doma nutkam ga često tako da pojede 10 - 20 šprica po 5ml criticala pomješanog s kašicama dječijim i vodom da bude što rjeđe kako ne bi žvakao već samo gutao.
Više nikakvi zahvati , ni ništa kod njega ne može pomoći. :(
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la wildflower » uto tra 16, 2013 19:47 pm

maky&zagy je napisao/la:On je unatoč svemu prilično živahan i borimo se , na antibioticima smo još do kraja tjedna sigurno i pikici protiv bolova, no u bubi su strašne gužve pa smo dobili za doma s obzirom na njegovo stanje.
Hranim ga prije i poslje posla i dok sam doma nutkam ga često tako da pojede 10 - 20 šprica po 5ml criticala pomješanog s kašicama dječijim i vodom da bude što rjeđe kako ne bi žvakao već samo gutao.
Više nikakvi zahvati , ni ništa kod njega ne može pomoći. :(

A ribica malena :(
Nema druge nego borit se, čupat do samog kraja.
Puno pusa vam šaljemo, držite se.
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » sri tra 17, 2013 10:47 am

Micko mali kako mi ga je zao :sad: prosto za ne poverovati da se tako nesto desi odnosno da zeke imaju toliko razlicitih tih bolesti, a nikad ne bih ni pomislila da postoji za njih takva bolest kostiju :sad: Ja vam zelim da sto duze budete zajedno i da se volite, a da on bude jak i izdrzi, volela bih nekim cudom da mu vilica zaraste ako je to moguce eto ja zelim to svim srcem. Tebi puno snage zelim da to sve podneses i izdrzis, zaista sve najbolje moguce neka vam bude i samo da sto duze istrajete :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la maky&zagy » čet tra 18, 2013 21:45 pm

Hvala na lijepim i dobrim željama ! Volim ga više no išta na svijetu!
Bili smo danas na kontroli i vaganju i da vidimo što dalje. Terapija je prekinuta jer nema više potrebe filati ga antibioticima , reglan je bio samo prva dva dana jer on je imao uredno kugličarenje unatoč rjetkoj hrani , samo sam mu malo ubacila linex tak da probava je super , a i ostali smo na 2 kg što je najpozitivnije od svega. Dalje pratiti samo da ne mršavi i metacam protiv bolova te da ne grize nista tvrdo jer vilica se može pomaknuti još više. Tako da klopa isključivo iz šprice smljevenu hranu razrjeđenu s vodom, kašice od voća i povrća za bebe ili mu ja zmiksam svježe , calo pet pasta i povremeno critical care. I nadam se da će uspjet još sretno poživit tako koliko toliko!
Eto toliko naši dragi forumaši ! Zagy i njegova ekipa šalju vam puse :) :bighuug:
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pet tra 19, 2013 7:19 am

I mi dragom Zagyu, velikom borcu šaljemo puno pusa i želimo mu još puno vremena provedenih s vama, bez bolova i bez ostalih smetnji :) :zeko3:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan