Zbogom, prijatelju moj mali

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Zbogom, prijatelju moj mali

PostPostao/la Foxy » pet vel 12, 2010 1:52 am

Puse Romeu... Žao nam je... :smrc:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lili.l » pet vel 12, 2010 10:22 am

zao mi je :zeko4: zasto neki zeki umru tako rano i iznenadno, sto se to dogodi? :zeko10:
lili.l
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anek » pet vel 12, 2010 10:28 am

:sad: :sad: jako mi je žao. tako mladi zeko.... saljemo mu puse u zecoraj!
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Euena » pet vel 12, 2010 11:45 am

I meni je strasno zao... Evo me na poslu, a plačem!! Primi moje saučešće :sad: :sad: :sad: :sad:
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dollypony » pet vel 12, 2010 11:46 am

=(( jako mi je zao :sad:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la pudding » pet vel 12, 2010 13:03 pm

:sad: :sad: :sad:
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cheerleader » pet vel 12, 2010 15:50 pm

Hvala vam ljudi, divni ste. Znala sam ja da jedino ovdje ljudi mogu shvatiti kroz šta prolazim. Još gore je mojim životinjicama, oni ne razumiju, stalno ga traže ispod kauča, i onda bolno cvile kad shvate da ga nema. Moja kujica koja je bila najbliža s njim nije ni dala dedi da ga uzme i odnese. Legla se uz njega, lizala ga i svako malo bi onako tužno jauknula.

Sad sam konačno skupila snage i maknula barem iz moje sobe njegove stvari. Ne mogu ni biti u toj sobi, svaki put kad otvorim vrata, sjetim se kako je beživotno ležao na krevetu. Žao mi je što s njim nisam pokopala i njegovu plastičnu lopticu, volio se s tim igrat.

Inače, Lady Stardust, jučer sam se tebe sjetila. Ne znam dal se ti mene sjećaš, jednom smo se srele zbog malt paste. Tom prilikom ti si poklonila Romeu punu vrećicu rogača.
Jučer sam otišla do kauflanda da kupim neke gluposti, i na odjelu voća i povrća sam vidjela naslagan rogač. I tako sam uzela nekoliko komada u ruke, i počela tulit tamo ko kišna godina, među svim tim voćem i povrćem, a ljudi su me gledali ko umobolesnika. Znate one luđake koji dođu u supermarkete, pa onda budu krajnje neugodni. E tako sam ja tamo stajala s tim rogačem u rukama, i jaukala sakrivena iza cikle i ukiseljenog povrća.

Užasno mi fali. Što vrijeme više odmiče, sve je gore. Svaki put kad počne najslabija karika i ja čujem onaj strogi Danijelin glas, sjetim se da bi mi u to doba dana moj mali plišanac obično skočio na fotelju i demonstrativno tražio griz jabuke. Noćas sam ga tako živo sanjala, da je skočio na krevet i došao mi sve do brade, točno sam mogla osjetit kako me škaklja brkovima, odmah sam skočila iz kreveta, i onda opet runda plakanja do zore.
Ne znam što da radim, kako da ga prebolim.... Imam osjećaj da će mi srce puknut od tuge
I'm not suffering from addiction to rabbits, I'm enjoying every second of it!
Cheerleader
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » pet vel 12, 2010 16:26 pm

Naravno da se sjecam

Totalno te razumijem, ja sam za Blixicu smizdrila od srijede popodne do nedjelje, u komadu, i na poslu i u busu dok sam ju nosila u Zadar pokopati. I jos dan danas kad je se sjetam, a sjetim je se svaki dan.

To sa snovima ima nesto, ja sam ju najzivlje sanjala noc nakom sta sam ju pokopala, kako skakuce po vrtu tamo na moru (gdje nikada nije bila, nego je samo pokopana) i kao govorim mami ''Sta si ti rikal da njoj nije dobro, vidis kako je vesela i kako skakuce.''

Ja sam si to protumacila da mi je poslala poruku da je dobro i da je na miru, a vjerujem i da je Romeo poslao tebi.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » pet vel 12, 2010 17:49 pm

:cry: :cry: :cry:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la siga » sub vel 13, 2010 15:05 pm

jako jako nam je žao..
tako je teško kada nas napuste te male krznene lopte pune ljubavi :nenene:
Maloj ljepoti želimo sretan put u zecoraj :zeko3:
siga
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » ned vel 14, 2010 1:34 am

jako mi je žao :sad: :sad: :sad:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Viktorija » ned vel 14, 2010 12:48 pm

Žao mi je mnogo, mnogo...
Pogodila me je tvoja priča i vratila me u novogodišnju noć, kad sam ostala bez svoje plišane radosti.
Meni su mnogo pomogle reči utrehe ljudi sa ovog foruma.
Prvih dana sam strahovito patila i često plakala. Ustručavala sam se i da izađem iz kuće jer ni tamo nisam mogla da se obuzdam (kao ni ti u prodavnici). Uz to sam se trudila da ne govorim o njemu ni sa kim, osim sa onima koji su ga videli i koji zaista mogu razumeti kakav je to gubitak (a takvih je malo).
Kao i ti, i ja sam danima nakon njegovog odlaska, otvarajući vrata kuće, očekivala da krene ka meni, da čujem ono tiho šuštanje kada se kreće po tepihu ili parketu...i sve mi je nedostajalo...
I mislila sam: nikad više ne bih mogla da podnesem novi gubitak...A onda sam donela odluku: uzeću novog zeku i voleću ga koliko mogu.
Lu će mi uvek nedostajati jer smo proveli godinu i osam meseci zajedno (Ti i Romeo ste se, srećom, duže družili).
Moje novo ljubimče je slatko i mazno, i volim ga, ali niko ne može zameniti onoga zbog koga sam zavolela zečji rod.
Želim ti da se što pre oporaviš. Nikada više neće ništa biti isto, ali se nadam da su naše srećice u zecoraju i da ih više ništa ne boli...A mi pamtimo...i uvek ćemo ih voleti...
Drži se!
Viktorija
Zečić
Zečić

PostPostao/la Zeko_Jurica » pon vel 15, 2010 23:39 pm

Jako mi je žao :sad: :sad: :sad:
Misli na sve one lijepe trenutke koje si s njim provela
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » uto vel 16, 2010 8:40 am

:sad: :sad: potpuno razumijem tvoju bol, to je jednostavno nesto sto se ne moze opisati... evo proslo je vec 4 mjeseca od kako nema moga bonga ali nije nista lakse misliti na sve to, vrijeme pomogne da se to zakopa, ali cim se sjetim njegovih smedjih dobrih ociju samo mi se oci zasuze. Ako nista znas da je imao dobar i kvalitetan zivot, znas da je uz tebe bio sretan, da je imao ono sto vecina nije imala i osjecaj se posebno zbog toga....imala si priliku i srecu da te jedan zeko jako volio i neka ti to ostane u lijepim sjecanjima...

drzi se
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » sri vel 17, 2010 0:35 am

Zao mi je..nadam se da ces nabaviti novog zekana..smatram da se jedino tako ublazi ta tuga..meni je moj Altan uzasno nedostajao..al bilo mi je nekako lakse kad je novo malo cudoviste doskakutalo do mene..i sad sam sretna s dva para usiju doma..a dragog Altana se sjetim svaku vece..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Najtužniji dio foruma

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan