Sada sam malo uhvatila vremena da vam potanko dam izvestaj nakon kastracije....
Ako me opet neko bude pitao sta da radi po tom pitanju, mogu samo da kazem -
NEVEROVATNO CETE POMOCI SVOM ZECU, I OBAVEZNO TO URADITE!!!Pre kastracije - dobar, mazan, jede jako malo, stalno se grickao, onako zecje zbog teranja, stalno naskakivao, stalno zapisavao, uvek i uvek bio kao sto na sat navijen i napaljen. Jadnicak koji je jedna neverovatna ljubilica i mazilica, vise nije imao strpljenja ni za to. Odmah bi poceo da kopa po meni ili bilo kome ko ga mazi i da gricka... Imao je kuglice koje bas i nisu bile reprezentativne, tj.izgledale su kao suzica, imale siljak.
Posle kastracije, oporavljen - mazilica i ljubilica tri puta vise nego pre sto su poceli da ga peru hormoni

Toliko veci ima i apetit, i stalno se igra i zecoplesira, trci, veseo je, drustven (osim sa Krckom tu je borben i dalje), iako je proveo dosta vremena sam, tj. uvek je bio sam, super se slozio sa Munjom ( a i Munjisa je fenomenalan i odmah mu je prepustio dominaciju, nije imao izbora

), naravno nigde vise ne zapisava i piski samo u wc-u. E sada ,kuglicari po celoj trpezariji zato sto obelezava jer u kuci postoje jos tri zeca osim njega. To mu ne uzimam za zlo, obrisem
Kuglice su za desetku, samo tako da ostane ceo zivot.
I jos nesto, privrzeniji mi je nego pre, a i pre je bio uzasno vezan za mene. Dakle, zeko ljubilica krpa, koja se samo vuce zamnom po kuci, veseli, skace, i uziva u zivotu!!!
Dakle, poceo je da uziva u zivotu posle kastracije!!! Punim plucima.