moj uško

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

moj uško

PostPostao/la zubati » sub tra 28, 2012 20:12 pm

Dobro veče svima imam par pitanja.Kupio sam mini kunića koji je nedavno odbijen od majke.Zanima me šta mu se smije davati za jesti,kad mu se smije davati povrće i zelenilo. :nowink:
zubati
Kunić
Kunić

Re: moj uško

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub tra 28, 2012 20:16 pm

zubati je napisao/la:kad mu se smije davati povrće i zelenilo. :nowink:

Prije 6 mj nikako ne smiju svježe...pogledaj si malo na forumu pod prehrana...a mislim da bi ti iskusniji pogotovo Lilo znala reći što sa tako malenim zekanom ;)
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zubati » sub tra 28, 2012 20:32 pm

zubati je napisao/la:Dobro veče svima imam par pitanja.Kupio sam mini kunića koji je nedavno odbijen od majke.Zanima me šta mu se smije davati za jesti,kad mu se smije davati povrće i zelenilo. :nowink:

hvala na obavijesti tek je jedan dan kod nas doma i čini mi se puno preplašen da se maziti ali se sav sklupča koliko im treba da se udomače i opuste.
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » sub tra 28, 2012 20:41 pm

kunici su jako plahi i treba im dosta vremena da se priviknu na novu okolinu, mirise, ljude... nemojte ga "prisiljavati" na mazenje, vec ga pustite da vam polako pridje..najbolje da legnete na pod i cekate da vam on radoznalo pridje...sto se hrane tice, najbolje da mu dajete Cuni Junior http://www.fressnapf.de/uploads/media_i ... ium_xl.jpg , ili Cuni Nature...naravno, sijeno i cista voda su neminovni!

sretno! :)
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Ella-RI » sub tra 28, 2012 20:43 pm

zubati je napisao/la:
zubati je napisao/la:Dobro veče svima imam par pitanja.Kupio sam mini kunića koji je nedavno odbijen od majke.Zanima me šta mu se smije davati za jesti,kad mu se smije davati povrće i zelenilo. :nowink:

hvala na obavijesti tek je jedan dan kod nas doma i čini mi se puno preplašen da se maziti ali se sav sklupča koliko im treba da se udomače i opuste.

koliko je star?
Ella-RI
Zečić
Zečić

PostPostao/la zubati » sub tra 28, 2012 21:06 pm

Ella-RI je napisao/la:
zubati je napisao/la:

koliko je star?

iskreno neznam rekli su mi u pet shopu da je nedavno odvojen od majke po mojoj procijeni nema više od par mjeseci.
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la zubati » sub tra 28, 2012 21:07 pm

Ella-RI je napisao/la:
zubati je napisao/la:

koliko je star?

kako mogu staviti sliku svoga zeca
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la zubati » sub tra 28, 2012 21:22 pm

slika
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la zubati » uto svi 01, 2012 9:01 am

uško napreduje u novoj okolini puno se šeta van kaveza ali ima mekanu kakicu a nije proljev jede samo vita special best for the kids i puno mu je veća kakica,zbog čega je mu je to sad tako molim ako neko zna
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la virion » uto svi 01, 2012 9:11 am

Da li ima i neogranicene kolicine sijena?
slika
slika
virion
Zečić
Zečić

PostPostao/la zubati » uto svi 01, 2012 9:21 am

virion je napisao/la:Da li ima i neogranicene kolicine sijena?

ima sijena sa strane na kavezu
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » uto svi 01, 2012 14:54 pm

zubati je napisao/la:puno mu je veća kakica,zbog čega je mu je to sad tako molim ako neko zna

To je tako i kod nas...različita vrsta hrane = različita kakica :D Opcenito je dobro kada su kuglice veće jer čim se počnu smanjivati (broj i veličina) počinje se sumnjati na začep što nikako ne valja...dakle dobro je da su kuglice veče i da ih ima više :zeko8:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zubati » pet lip 15, 2012 20:06 pm

zašto kunić kad ga pustim van da šeta stalno je kod mojih nogu i liže ih :zeko3:
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la Laren » pet lip 15, 2012 20:55 pm

zubati je napisao/la:zašto kunić kad ga pustim van da šeta stalno je kod mojih nogu i liže ih :zeko3:

ovdje piše puno zanimljivih stvari vezano za ponašanje zekana http://www.zecovi.net/ponasanje/Rjecnik ... tijela.htm
možda pronađeš i odgovor na pitanje :)
a također u dijelu foruma "Ponašanje i društveni život kunića" imaš topic GOVOR TIJELA I PONASANJE-sto vam kunic zeli reci? viewtopic.php?f=8&t=70
Laren
Zečić
Zečić

PostPostao/la zubati » sub lip 16, 2012 0:23 am

Laren je napisao/la:
zubati je napisao/la:zašto kunić kad ga pustim van da šeta stalno je kod mojih nogu i liže ih :zeko3:

ovdje piše puno zanimljivih stvari vezano za ponašanje zekana http://www.zecovi.net/ponasanje/Rjecnik ... tijela.htm
možda pronađeš i odgovor na pitanje :)
a također u dijelu foruma "Ponašanje i društveni život kunića" imaš topic GOVOR TIJELA I PONASANJE-sto vam kunic zeli reci? viewtopic.php?f=8&t=70

puno hvala na odgovoru :D
zubati
Kunić
Kunić

Sljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan