Za čuvanje ću vidjeti, drago mi je što imam opciju da ih prvotna vlasnica pričuva, čak smo i na istom kvartu, ali i ja mislim da će mama do tad već biti zarobljena malim bićem ;) Thnx svima
Moja mama je za mog prvog zeku rekla da ce ga izbacit kad pocne smrdit i onda mu je kasnije pricala kako je "on njen jedini sin i da ce njemu sve ostavit" drago mi je kaj se sve rjesilo
Napisah na drugoj temi, ništa od mog zeke za sada, iskliznut disk, operacija, toplice. Molim moderatore da privremeno zatvore ovu temu, kad cijelo to sranje buda iza mene, dođem opet. A već sam se vezala za malog mIšu, a nisam ga ni vidjela uživo Nadam se da će naći dobar dom, u biti, sigurna sam, zaslužio je. Svi su zaslužili.
joj grozno, brzo se oporavi. a nikako nema šanse da ga sad uzmeš? misliš da bi vam sad to bila prevelika briga? ako je tako bolje da onda pričekaš dok se ne smiri ozljeda, uvijek netko bude na udomljavanju. ali ako ipak odlučiš možda bi mogao maleni na privremeno udomljavanje mjesec dva, dok ti bar malo ne staneš na noge opet (doslovno i figurativno ) pa da ti onda dođe. bit će ti veliki pomagač u ozdravljenju.