HELP!! krv oko guze

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri lis 17, 2007 11:43 am

moxa je napisao/la:Jedino sto sam nasla je moguce krvarenje kod zenki u slucaju kada nisu "radjale" pa se razvije tumor maternice, ali opisi su s puno jacim krvarenjem!
...

Da upravo na to sam mislio. Inače kunići nemaju baš puno krvi, pa je teško reć što znači jače krvarenje.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la moxa » sri lis 17, 2007 11:49 am

Pa vise krvi u smislu ne bi bilo sumnje jer je to bas krvarenje, vidljivo, a opet mali cistunci to mogu ocistiti pa da vlasnik ne primjeti!
Mada ima i slucajeva gdje i to krvarenje izostane! I opet koliko je zekica stara?
A ocito bi posjet vetu otklonio upitnike... i sterilizacija po potrebi...
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tikolina » sri lis 17, 2007 12:23 pm

zakica ima oko 8 mj...nije bila u kontaktu s mužjakom...danas kad se vratim doma vidjet ću oćemo k vetu il ne
tikolina
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » sri lis 17, 2007 12:33 pm

savjetujem ti da stavis privremeno npr bijelog wc papira u wc onda ces sto posto vidjeti je li je krv ili je mokraca

a isto tako palo mi napamet, treba napisati kratku temu sa naslovom zecevi nemaju menstruaciju - ne bi skodilo jer ne brini moxa, mislis da je itko od nas to znao, a svi su prvenstveno na to uvijek pomislili prvi puta.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » sri lis 17, 2007 22:15 pm

tikolina je napisao/la:zakica ima oko 8 mj...nije bila u kontaktu s mužjakom...danas kad se vratim doma vidjet ću oćemo k vetu il ne

i obavezno nam javi.
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la tikolina » sri lis 17, 2007 23:13 pm

ma evo bili smo kod veterinara on ništa ne vidi....a nemamo niš u đakovu za tak male životinje čak i kad ju pregledava tj kad joj sluša srcce sam je rekao da nema niš tak malo....uglavno više nema niš oko guze vjerovatno se je oprala ili šta već...al normalno joj je ponasanje po ponasanju ne bi rekla da je bolesna,vidjet cu sutra
tikolina
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffin » čet lis 18, 2007 20:45 pm

moja ti je zekica prošle godine baš mokrila krv. furala sam je na injekcije tjedan dana i prošlo je. bila je baš sva jadna to vrijeme, vidjelo se da ju buba :huh: u pitanju je bila neka urinarna infekcija, moguće uzrokovana čak i bubrežnim kamencima. ako im sedogode kamenci, ne možeš im puno pomoći osim dati analagetik po potrebi. na sreću, nije bilo nikakvih problema od tada :blush:
Puffin
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan