Možda se ipak otrovao. Sad mi muž kaže, odnosno podsjetio me da mali mulac, kada mu se očisti wc, zna ući u njega i grickati stelju - stavljamo mu onu kao runjene klipove kukuruza
Bili smo kod veta.
Musi ima jako nisku temperaturu 35,8 pa vet pretpostavlja da se otrovao.
Budući da Musi i Maki jedu istu hranu, a ona je dobro, postoji mogućnost da se otrovao steljom koju u zadnje vrijeme, iz ne znam kojeg razloga, voli grickati.
Dobio je protuotrov, 4 injekcije, sad ga moram ostaviti četiri sata da miruje i dobro ga utopliti, a onda navečer mu probat dati jesti na špricu.
Napisat cu vam poslije tocno koja je stelja. Kaze vet da je mozda imala plijesni, a ja sam nasla danas u vreci sa steljom par zelenih mrvica, sto je navodno dovoljno da ih otruje.
Inače i zekani i njihove potrepštine stoje nam u dnevnoj sobi gdje je centralno grijanje i nema vlage. Ali postoji mogućnost da je stelja prije nego što smo ju kupili bila negdje na vlažnom te da je navukla vlagu i djelomično popljesnila.
A on je zadnjih dana tu stelju počeo grickati. Koliko god mu branila, on je po njoj rovario. Sada će dobiti drugu stelju, koju neće jesti..
Ne znam, to mi je jedino logično rješenje. Jer, da je od hrane i Maki bi stradala. Jedu potpuno istu hranu, a najviše makljaju sijeno od Salatice u čiju kvalitetu ne sumnjam ni sekunde!
Nama je sad bitno utopliti Musija da mu se vrati temperatura. Leži na dekici u transporteru, pokriven je rucnikom, pokraj radijatora i uhice su mu se, konačno, zagrijale.
Cini mi se kao da je malo živnuo, jer je počeo "spremati" po transporteru, namješta si dekicu.