2 patuljaste zecice, siva stara 2 godine i bijela stara 6 godina traze novi dom i nove dobre ljude. Naucene su na pse i macke, svakodnevno su pustane van kaveza. Nikad nisu bile bolesne, jedu sijeno i kupovnu hranu, naucene su na obavljanje nuzde u svoj wc.
Udomljavanje je poprilicno hitno, zbog bolesti vlasnika ne dobivaju adekvatnu brigu :(
non stop me zovu ljudi koji imaju malu djecu kojoj bi uzeli zeceve pa da se djeca brinu o njima! neka me nitko ne shvati pogresno, volim djecu, samo smatram da zivotinje nisu za djecu, pogotovo ovakvi nastupi, neka se djeca brinu. da li grijesim, trazim li previse ili?
Ne grijesis...daleko od toga da nema obazrive djece ali sami da se brinu za zivotinju mislim da nije u redu....pa kad im dosadi igra za zecevima,sta onda...i nevjerojatan mi je taj nastup roditelja koji se ponasaju prema zecevima kao da su igracke...valjda ni sami ne shvacaju koja je odgovornost tu u pitanju zato sto se radi o zecu. Tako da te ja osobno apsolutno podrzavam. Ima ovdje na forumu jako puno roditelja sa djecom koji imaju zekane ali se svi skupa brinu za njih,lijepo je da dijete odrasta uz zivotinju,dapace. U svakom slucaju,ne grijesis. Bolje malo pricekati pa ih dati u prave ruke.
Slažem se sa Sanjitom, mora se jako paziti kome se daje zeko, pogotovo kad je kombinacija sa djecom. Nema tu ničeg lošeg, samo je stvar odgovornosti i neznanja koje onda može loše završiti.
Definitivno imaš pravo što ne želiš dati ljudima kuniće kako bi se djeca brinula o njima. Svaka čast djeci, ali malo koje dijete ima dovoljno razvijen osjećaj odgovornosti prema nekom drugom živom biću.