hvala vam puno..
svi smo se nadali do zadnjeg trena da je ona naš veliki borac al eto morali smo iskusit ono najgore,kad nekom silno želiš pomoći a jednostavno ne možeš..
pusto nam je bez nje i već nam neizmjerno fali! ona nije bila ravnopravni član obitelji, već mala šefica u kući.hvala još jednom svima.pazite i čuvajte svoje male ljubavi..
Nema zamjene ali mozda sa svojom ljubavi i znanjem mozes usreciti nekog drugog zeku.
Mene je spasilo sto su mi bili Gizmo i Zipo na cuvanju pa stan nije ostao prazan i ipak su se culi mali noktici po podu. Bili su mokri od suza ali su mi spasili zivot.
Evo, zato ni ne ulazim u ove "zdravstvene rasprave",da ne naletim na tuzne price jer me samo rastuze ... sad sam se sva rasplakala...joj bas mi je zao... A tak je bilo, ko da je sve proslo, da ce biti opet dobro i sad, odjednom
a eto život ide dalje a ja još stojim na mrtvoj točki i pitam se u čemu sam pogriješila?? u mom srcu ostat će zauvijek praznina, al eto pošto kod mene mora sve imati sretan završetak razmišljala sam da svoju ljubav prema životinjama poklonim novom slatkom stvorenju..pa kad se malo oporavim, možda novi zeček opet vrati radost u moj dom..hvala svima na lijepim riječima!!