pubertet i brzo rijesenje

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

pubertet i brzo rijesenje

PostPostao/la damir86 » uto srp 26, 2011 8:52 am

Kunic ima oko pola godine. Do sada sam mislio da je curka, jer je nedavno dobila cice :p uvijek je zivahna i vesela maza. No jucer je bila jako raspolozena i odjednom mi je zaskocila ruku kao muzjak i htijela ju je 'silovati' . Zanima me da li je aad muzjak sigurno jer ne znam da li se zenke tako ponasaju. I koje su mi opcije dok ne posandrca do kraja, da kupim plisanog zeku, hoce li je proci to na neko vrijeme jer planiram kupiti jos jednog iduci mjesec pa ako ce sad stalno biti napaljen kunic trebam brzo i kratkorocno rijesenje :)
damir86
Kunić
Kunić

Re: pubertet i brzo rijesenje

PostPostao/la sanjita » uto srp 26, 2011 10:04 am

I zenke naskakuju da,brzo rijesenje bi bila sterilizacija/kastracija,ovisi o spolu...planiras kupiti jos jednog kunica? bit ce razdvojeni non stop da se ne spare? kastracija/sterilizacija u svakom slucaju bolje rijesenje od toga. i zasto kupiti,pogledaj malo oglase ovdje,uvijek ima kunica koji trebaju dom.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » uto srp 26, 2011 13:28 pm

Ako planiraš imati dva bolje kastracija / sterilizacija jer će biti malih hopsavaca :D

sanjita je napisao/la:pogledaj malo oglase ovdje,uvijek ima kunica koji trebaju dom.

slažem se :zeko8:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la damir86 » sri srp 27, 2011 12:11 pm

Magnetika de la Jazz je napisao/la:Ako planiraš imati dva bolje kastracija / sterilizacija jer će biti malih hopsavaca :D

sanjita je napisao/la:pogledaj malo oglase ovdje,uvijek ima kunica koji trebaju dom.

slažem se :zeko8:

ok :)
jos jednog kunica cu uzeti, samo se moram jos ovdje raspitati, buduci da moja cura ima 6 mjeseci, koliko star bi mogao biti njen decko, (da bude sto mladji, 2-3 mjeseca?)

a na forumu cu se raspitati onda ako netko ima kunica za udomiti...

i dozvolit cu im makar jedno leglo a onda kastracija :)
damir86
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sri srp 27, 2011 12:28 pm

A gdje ces sa bebama? imas vec pouzdane udomitelje?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » sri srp 27, 2011 14:17 pm

ja na vašem mjestu ne bih išla na leglo jer oni od toga nemaju ništa zapravo, puno je zeka koji i ovako trebaju dom, da ne pričam da genetski može svašta biti, jer uzgajivači strogo paze koje kuniće i kako pare. a i briga za leglo je velika i ne baš jednostavna.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la damir86 » ned srp 31, 2011 8:49 am

ars je napisao/la:ja na vašem mjestu ne bih išla na leglo jer oni od toga nemaju ništa zapravo, puno je zeka koji i ovako trebaju dom, da ne pričam da genetski može svašta biti, jer uzgajivači strogo paze koje kuniće i kako pare. a i briga za leglo je velika i ne baš jednostavna.

hvala... ipak je napaljenost u pitanju i to na moju ruku... :)
cuje se onaj zvuk disanja kad trci oko mene kao da onjka... pokusam podvaliti plisanog zeku kad mi se propne na ruku ali ocito je mala pametna i odma odustane (:

koja su inovativna rjesenja ? balon, rucnik, druga plisana zeka :) ?
damir86
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » ned srp 31, 2011 11:27 am

Da te pitam nesto,zvucat ce priprosto al neka....zamisli sebe u toj situaciji :wink: ....da ti treba drustvo,zelis ga,divljaju hormoni a netko ti u toj situaciji da plisanca i nemas mogucnost "izživit" se kako bi trebao jel....i stalno si frustriran zbog toga a hormoni rade svoje....jel bi ti bilo lijepo? jel bi uzivao,onako doista? sumnjam....dali je to njihovo paćenje vrijedno tvoje zelje za jednim leglom....daj steriliziraj tu zecicu i ne izmisljaj kerefeke sa leglima. meni nije smjesno i nije zanimljivo,zivotinja ima potrebu zadovoljit svoje porive a nema gdje.....ti za sebe mozes odlucit,ona nema izbora ;)...i nisi odgovorio na pitanje kamo te tvoje buduce bebice idu?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » čet ruj 01, 2011 9:58 am

Šta je na kraju bilo?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la damir86 » čet ruj 15, 2011 17:00 pm

zeko Simba je napisao/la:Šta je na kraju bilo?

igrala se napaljenog dabra :)
damir86
Kunić
Kunić

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan