MM svaki put dolazi doma s drugom pricom, kako je neko imao macku pa je dlaka te macke rasla na glavi od nekog djeteta, pa kako je neko od njegovih progutao dlaku i zavrsio u bolnici itd itd.

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Sendi je napisao/la:Pozdrav petrich Odrasli kunici se linjaju dva puta godisnje od ozujka do lipnja i od kolovoza do listopada ali ako kunica drzis u stanu ili kuci na konstantnoj temperaturi linjanje nije strogo odredjeno.
Ja sam naisla na ovu divnu temu viewtopic.php?f=8&t=3884&start=150&hilit=doby tu mozes videti koliko je decice odraslo uz kunica . Budi jaka i daj mu do znanja da ti je stalo do tog malog zekice.Srecno![]()
![]()
markiza je napisao/la:Moj zeko se pomalo plasi bebe ja ga stavim pored nje on je malo ponjusi i smugnesmesan je skroz
jedino voli da sedne u njen siter kad ga niko ne vidi
A dlaka zeke je sigurno svarljiva ja cistim dosta i nemam dlaka po kuci i u vreme linjanja ali verujem da sam progutala neku dlaku zeke jer mi je vecito nos i usta u krznu moga zeke
Naravno bebu svakako mozes zastititi od dlake ako sumnjas. Uvek mozes oprati ruke i lice posle kontakta sa zekom i promeniti majicu tako bar ja radim kad mu je vreme linjanja a i u savetovalistu su mi rekli da deca koja odrastaju sa zivotinjama nece imati alergije na njih a i da se vise pazim da ne proguta moju dlaku jer je mnogo opasnija od zekine. Eto to je neko moje iskustvo
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.