Moje službeno ime je Zeko, ali odazivam se samo na Dođi Na. Došao sam na poklon jednoj curici za 7.rođendan što nije bilo dobro po mene:) Kod nje sam ostao 2 tjedna dok me nisu spasili Moji Ljudi koji su me željeli dati nekome, ali budući da sam jako sladak ostao sam kod njih i već dvije godine se od njih ne dam. Kad sam se bacio na bok mislili su da sam mrtav, a kad mi je palo jedno uho mislili su da sam ga slomio, valjda su malo bedasti, a mislim da su i jako naivni, jer im grizem namještaj, žice, zidove, kablove, cipele, japanke,bilježnice, knjige, zavjese pa čak i njih ali me i dalje vole i maze. Valjda jer imam slatka uheka i crne oke, a zapravo sam zao

A u biti i ja njih jako volim, i to im redovito pokazujem kad se pokakim tamo di spavaju. Nisam baš tipičan zeko koji se da nositi, škakljati po trbuhu, voditi u šetnju, ili da ne pričam o rezanju noktiju kod veterinara, pa mislim...koje su to gluposti. Volim onu Višu jer me stalno mazi i pazi, a onu Nižu jer mi čisti WC i daje hranu. Ja i Moji Ljudi smo postali najbolji prijatelji