Zeko zvan Dođi Na se želi predstaviti :)

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Zeko zvan Dođi Na se želi predstaviti :)

PostPostao/la science.fiction » pet sij 18, 2013 2:11 am

Moje službeno ime je Zeko, ali odazivam se samo na Dođi Na. Došao sam na poklon jednoj curici za 7.rođendan što nije bilo dobro po mene:) Kod nje sam ostao 2 tjedna dok me nisu spasili Moji Ljudi koji su me željeli dati nekome, ali budući da sam jako sladak ostao sam kod njih i već dvije godine se od njih ne dam. Kad sam se bacio na bok mislili su da sam mrtav, a kad mi je palo jedno uho mislili su da sam ga slomio, valjda su malo bedasti, a mislim da su i jako naivni, jer im grizem namještaj, žice, zidove, kablove, cipele, japanke,bilježnice, knjige, zavjese pa čak i njih ali me i dalje vole i maze. Valjda jer imam slatka uheka i crne oke, a zapravo sam zao :dragonn-ccc-e: A u biti i ja njih jako volim, i to im redovito pokazujem kad se pokakim tamo di spavaju. Nisam baš tipičan zeko koji se da nositi, škakljati po trbuhu, voditi u šetnju, ili da ne pričam o rezanju noktiju kod veterinara, pa mislim...koje su to gluposti. Volim onu Višu jer me stalno mazi i pazi, a onu Nižu jer mi čisti WC i daje hranu. Ja i Moji Ljudi smo postali najbolji prijatelji
;D

slika

slika

slika

slika

slika
science.fiction
Kunić
Kunić

Re: Zeko zvan Dođi Na se želi predstaviti :)

PostPostao/la altan » pet sij 18, 2013 5:56 am

Slatki zeko :) :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » pet sij 18, 2013 7:11 am

Joj kako je sladak medenko je pravi, slici mi na mog zeku malo, ali sad u zadnje vreme su se pojavili na forumu zekaci, skoro svi sa takvim bojama i sarama slicni kao i Bijou, cekam njen komentar kad vidi tvog malog zvekana :wink: Bas ti je slatka pricica o zeki i uvek nam stavljaj slikice da uzivamo :cool:
Slikica na prozoru i gde spava su prelepe :luv: :luv: :luv: i zeko ti je mnogo sladak, bas je flafast i krznast :zeko8: ljubi mi ga milion puta umesto mene :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lu-Lu » pet sij 18, 2013 9:24 am

Jaooo prelijepi slatkis! :ujea: :ujea: :ujea:
science.fiction je napisao/la:slika

Sumnjam da su ove papuce jos u zivotu :dragonn-ccc-e: :D
So,you wont adopt,because you want to know where your pet come from-
We all come from the same place,
We all need love....
Lu-Lu
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la malisa.simba » pet sij 18, 2013 10:50 am

ajmeeeee pa on je mali helikopter kao moj, uvijek jedno uho u zraku :zeko7: divan ti je zeko, obožavam te šarenke malene, puno pusa mu šaljem :zeko3: :zeko3:
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la klempić » pet sij 18, 2013 15:44 pm

Maleni je presladak. :zeko3: Sviđa mi se tvoj opis zekonjice,i ja bi se u početku trzala i bojala kada bi se bacio na bok za spavanje pa bi ga išla provjeravati da li je sve u redu :zeko7: Puse Dođi na :zeko8:

I da,sličan je Markizinom zvekanu i mom :hopic:
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bijou » sub sij 19, 2013 11:31 am

[quote="markiza"]Joj kako je sladak medenko je pravi, slici mi na mog zeku malo, ali sad u zadnje vreme su se pojavili na forumu zekaci, skoro svi sa takvim bojama i sarama slicni kao i Bijou, cekam njen komentar kad vidi tvog malog zvekana :wink: quote]

Ha, ha i ja sam prvo pomislila kako mi u zadnje vrijeme svi slične na Bijou, a ovaj slatkić pogotovo!!!
Naravno da mi je predivan!!! Uheka :zeko3: Nama je duuugo trebalo da nam se drugo uho spusti.
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » pon vel 11, 2013 18:30 pm

Gde je ovaj mali pufnasti zeko? Jel se on nesto naljutio na nas? :zeko10: pa nece da se slika? :zeko8:
markiza
Super Zek
Super Zek

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan