Novi mali zeko, par pitanja :)

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la zekica » ned vel 15, 2009 10:59 am

Lilo je napisao/la:Štuca!To je ok!Vodu možeš staviti i u zdjelicu!Možda nezna piti na pojilicu a možda je i pojilica pokvarena.Guzu nevidim dobro pa neznam reći što da radite!

Jeee! Hvala ti Lilo!!
Vodu je počeo piti ubrzo nakon onoga posta. Čupa, trga, grize pojilicu, ali ona funkcionira, tj. voda iz nje ide van.. čak ponekad i kapa. :dragonn-ccc-e:

I danas se zeko prvi puta popiškio u wc... slučajno ili namjerno.. mi smo jaaaako sretni zbog toga.. Samo tako zeko... :D
zekica
Kunić
Kunić

PostPostao/la ju-ju » pon vel 16, 2009 7:56 am

zeko je prekrasan
lijepo sto si nam stavila filmic da ga dobro mozemo vidjeti
ne bi bilo loše da pokušaš sa mojom idejom o wc kad je vec nasao mjesto, bila bi mi beskrajno zahvalna za ideju
ja stalno pišem o tome ali forumaši me jednostavno ignorišu
nemam šta da izgubim,od srca preporučujem jer je to neuporedivo najčišće i najbolje rješenje ali, eto, neće niko da pokuša
:sad:
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kunić Leopold » pon vel 16, 2009 9:19 am

ju-ju je napisao/la:zeko je prekrasan
lijepo sto si nam stavila filmic da ga dobro mozemo vidjeti
ne bi bilo loše da pokušaš sa mojom idejom o wc kad je vec nasao mjesto, bila bi mi beskrajno zahvalna za ideju
ja stalno pišem o tome ali forumaši me jednostavno ignorišu
nemam šta da izgubim,od srca preporučujem jer je to neuporedivo najčišće i najbolje rješenje ali, eto, neće niko da pokuša
:sad:

Ma super ti je ideja, Ju - Ju :bravo:
Svi ti mi već imamo plastične wc-e koje smo kupili, što je isto. Ti si se snašla i dobra je ideja :) , ali mi smo svoje wc-e kupili (bezveze potrošili novce).
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ju-ju » uto vel 17, 2009 7:50 am

da,da leopold ali fol je u drugoj kutiji unutra na koju stane tako da se ne isprlja i onda ne treba ni piljevina a ni peleti.wc kutni koji postoji u prodaji meni ne znaci nista ako ce se uvaljivati u svoju mokracu i spavati na kuglicama.extra je onaj sa resetkom ali nema takvog ni u Cro ni u BiH jos uvijek
naravno, stari zeci vec imaju svoj sistem ali ja to preporucujem novim koji jos nisu navikli ni na šta, pa neka ih odmah nauce na najbolje.trud se isplati
:wink:
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anek » uto vel 17, 2009 8:19 am

Ni moja nije fermala te kutne wcice.(ni ne stane u njega).Ima vec dugo plasticni lavor! i odlican joj je i meni lako za cistit :)
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan