Waaaaaaaa!

Ala ste se napisali
Uh.. aj sad ovako...
1. Nikada mi nije palo na pamet da XY zemlje ne znaju cirilicu

Uopste mi ne smeta, samo sam se iznenadila jer nikad nisam o tome razmisljala
2. Ovde kod nas pokusavaju raznim akcijama da odrze cirilicu ali je prilicno tesko i ne uradja plodom. Nama ovde nije ni najmanji problem da pisemo i citamo latinicu, pogotovo ne starijim generacijama, a sad za "nove" klince ne znam.
3. Mnogo je truda potrebno za odrzavanje i vodjenje sajta i foruma, nemojte se varati da je lako.
4. Da budemo realni, pricamo o vrsti udruge (udruzenja) koja se tek probija na Balkan, pre ce se odrzati velika organizacija nego neke sitne... pa iskreni i realno... amaterske organizacije.
5. Mislim da postoji i opcija sa "ograncima" (delovima) organizacija koje su u drugim drzavama, tj. Udruga Zecovi moze da ima ogranak u Srbiji ( jer nije bitno koja je zemlja u pitanju, moze da ima ogranak u Australiji )
6. Mislim da ako ista treba da se napravi, to je neki popis, koliko ima vlasnika kunica u Srbiji, koliko uzgajivaca... itd. i kada se to obavi, proceni se da li Udruga Zecovi ima potrebe za ogrankom u Srbiji... Cak i neka akcija u vidu anketa veterinara i flajera bi bila sasvim ok za pocetak.
7. To je bilo moje misljenje, ali mislim da sve ovo nije trebalo da ide preko foruma i stvara konfuziju, vec da se prvo organizuju ljudi privatno pa onda postave neki smisljeni predlog Udruzi Zecovi ili tako nesto.
Musemarina sve pohvale za nameru

, ne mogu reci da meni nije palo na pamet, ali rec se racuna.

Mozda pa probas da organizujes nesto manje za pocetak?