Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
velika pasmina kunića bi još i duže trebala ostati sa majkom! što se tiće prehrane krumpir im netreba. molim te ime kapi jer me kao uzgajivaća vrlo interesira! bebama nije potrebna zelena hrana,mogu gricnuti uz majčino mljeko i to je sve!svi ovi savjeti su dobronamjerni od osoba sa iskustvom i bilo bi super da ih poslušaš...zečica je napisao/la:ma oni su dosta veliki. mislim da je ovaj forum namjenjen više za patuljaste kuniće, jer ovo su velika pasmina kunića.
zečica je napisao/la:stvarno ne znam kako se zovu te kapi. samo znam da ih treba nabavit u veterinarskoj stanici. a što se tiče razdvajanja pa nekoliko osoba koje se bave kunićima su mi baš rekli da ih treba razdvojiti nakon mjesec dana. smatram da im je premalo mjesta u onoj gajbici gdje su sada svi.
zečica je napisao/la:ne znam za to ali jedan dio onih koji se bave kunićima kažu da ih trebam odvojiti nakon mjesec ili mjesec i pol a neki mi kažu od dva mjeseca. ali baš sam primjetila da svi koji mi dođu pogledati kuniće mi baš kažu da su veliki i da ih treba razdvojiti. ali kako je krenulo da će oni bit i dva mjeseca s mamom jer te gajbice posebne za njih nemam. ali reći ću iskreno voljela bih ih razdvojiti zbog prehrane. da njih dok ne narastu da ih drukčije hranim od majke.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.