Hvala za prelijepih 10 godina :(

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Hvala za prelijepih 10 godina :(

PostPostao/la Dori » čet kol 12, 2010 8:41 am

Moje malo sunce, z(v)ekan moj mali i najdrazi je nocas uginuo :sad: :sad: :sad: Ne znam tko ce me sada docekivati veselo, dolaziti u kuhinju da mu dam jesti, trcati oko nogu kad se zeli maziti ili me gledati onim velikim plavim okicama i razumjeti apsolutno sve sto mu kazem :sad: Ili jednostavno biti tu kad sam tuzna, uzmem ga u narucje i sve moje brige nestanu :sad:
Sunce moje najdraze, hvala ti za ovih predivnih 10 godina :sad:
Dori
Kunić
Kunić

Re: Hvala za prelijepih 10 godina :(

PostPostao/la jolanda » čet kol 12, 2010 9:10 am

:sad: :sad: :sad:

jako mi je zhao...ali imala si tu srecu da bude sa tobom najduzhe shto mozhe, shto retki to dozhive...drzhi se :sad: :zeko8:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » čet kol 12, 2010 9:31 am

Ajme :cry: strašno mi je žao. Još sam jutros odgovarala na tvoju temu, nisam znala da se ovo desilo. Imala si sreću što je tvoj zekan tako dugo bio s tobom. Mnogi od nas su ostali bez svojih ljubavi mnogo ranije. Drži se :sad:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la vini » čet kol 12, 2010 9:50 am

:cry: :cry: jako jako mi je žao.
Drži se, imaš puno lijepih uspomena u kojima potraži utjehu.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la tinka » čet kol 12, 2010 10:03 am

žao mi je... :( ali neka te barem malo utješi što je ovako dugo bio s tobom... :zeko3:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » čet kol 12, 2010 11:48 am

Sunce malo :sad:
Zao mi je :sad:
Neka te barem malo utesi to da je svoju duboku starost docekao sa osobom koju je najvise voleo..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » čet kol 12, 2010 11:59 am

Predivne godine..Jako mi je žao :smrc: :smrc:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la t-i-n-a » čet kol 12, 2010 13:27 pm

Žao mi je.. :cry: Iako neka te drži misao da je sa tobom bio voljen i sretan..
29
t-i-n-a
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » čet kol 12, 2010 14:02 pm

Jao :sad: :sad: :sad: ...zao mi je zbog malenog...i vjerojatno ti to sad u ovom trenutku nije nikakva utjeha al to su zbilja krasne godine sto znaci da je imao zbilja lijep zivot i puno ljubavi,rijetko tko dozivi tu starost :) ...nemogu ni zamislit kako je ostati bez voljenog ljubimca nakon toliko vremena,jos jednom zao nam je zbog tvog gubitka :sad:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Dori » čet kol 12, 2010 16:50 pm

Hvala vam svima puno :) Uzasno je, kao sto je svima nama bilo kad smo izgubili svoje malene, pogotovo sad kad sam dosla u praznu kucu :sad: Ali, puno mi je lakse jer sam ovdje olaksala dusu, hvala svima sto ovaj forum postoji :)
Svi govore da je dozivio duboku starost, ali na njihovu smrt se ne mozes nikada pripremiti :sad: :sad: Sada ostaju prelijepe uspomene!
Dori
Kunić
Kunić

PostPostao/la Antonjet » čet kol 12, 2010 19:07 pm

Jako mi je žao, drž se.. . :zeko4:
Antonjet
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Dori » sub kol 14, 2010 14:20 pm

Hvala jos jednom :) Evo, nekako se pokusavamo priviknuti na to da ga nema vise i da nas nema tko veselo docekati doma :sad: Pokusavam ne misliti na onu vecer kad je umirao jer mi je prebolno, iako mi je ta slika neprestano pred ocima :sad: Sama sebi govorim da se treba okrenuti ljepsim uspomenama :) :sad:
Dori
Kunić
Kunić

PostPostao/la ina » sub kol 14, 2010 18:08 pm

jako mi je zao :zekoo4: :zekoo4:
i sama imam zeku koji vise nije u cvijetu mladosti, tako da ti vjerujem da dozivljene godine nisu utjeha
sto su duze s nama, samo se vise navezemo na njih

ono sto je najvaznije da dokle god su zivi imaju nasu ljubav i lijep zivot
29+1+1
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Dori » sub kol 14, 2010 18:55 pm

Istina, sto su duze s nama, toliko se vezes i zavolis ih da je jako tesko reci zbogom :sad: Ali tjesi me sto da mislim da je imao stvarno lijep zivot i pruzili smo mu svu nasu ljubav jer je on to itekako zasluzio, ne mozes njima odoljeti :) Sunce nase nam je uljepasalo zivot :)
Dori
Kunić
Kunić

PostPostao/la Radoznalica » sub kol 14, 2010 22:18 pm

Dori je napisao/la:Moje malo sunce, z(v)ekan moj mali i najdrazi je nocas uginuo :sad: :sad: :sad: Ne znam tko ce me sada docekivati veselo, dolaziti u kuhinju da mu dam jesti, trcati oko nogu kad se zeli maziti ili me gledati onim velikim plavim okicama i razumjeti apsolutno sve sto mu kazem :sad: Ili jednostavno biti tu kad sam tuzna, uzmem ga u narucje i sve moje brige nestanu :sad:
Sunce moje najdraze, hvala ti za ovih predivnih 10 godina :sad:

I tebi ce, cini se, ovo ljeto ostati u gorkom sjecanju, kao i nama. : ( Najiskrenije mi je zao sto je tvoje sunasce moralo otici pa-pa, mislim cak ni da godine provedene s njima ne znace previse. Tocnije, i da zive 1, 5 ili 12 godina, svejedno je, jer sve nas isto pece i boli u srcu kada jednom odu. A odu uvijek prerano, kolikogod dugo bili s nama. : (( I takva bol ne poznaje utjehu.

Ipak, ja sam si to nekako objasnila da tu jednostavno nije niti mora biti kraj. To sto ih vise ne vidimo i ne osjetimo fizicki pored sebe, ne znaci da oni i dalje nisu tu, samo u drugom oblicju, neshvatljivom ili tesko shvatljivom nama ljudima koji ipak koristimo tek jednoznamenkast postotak ukupnog kapaciteta nasega mozga. To jednostavno nije kraj i oni su i dalje tu, mrdaju svojim njuskicama i dalje nas prateci uz stopu i gledajuci nas s ogromnom ljubavlju, a mi ih ovaj put ne mozemo vidjeti ocima, ali mozemo - srcem. :sad:
Radoznalica
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Najtužniji dio foruma

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan