Kako vam vaši dragi daju do znanja da su gladni

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

PostPostao/la Ladybug » ned kol 31, 2008 3:26 am

mustra je napisao/la:hihi moji ko da znaju u kojem ormaru stoji hrana i čim se ja približim ormaru odma panika, trčanje po sobi. Ludiranje stvarno nisu normalni.

E, točno to! Šanse da ćeš ih pregazit povećaju se za 80% jer su non stop oko nogu, malo sim malo tam, skaču i trče... Ah...
Ladybug
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » pon ruj 01, 2008 8:20 am

uvijek su gladni, a ako ujutro dorucak kasni onda se nabacuje sto god se nadje i sto je god glasnije kad lupi o pod :rolleyes:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la yavanna » pon ruj 01, 2008 13:33 pm

Moj uglavnom ne zica. Uvijek ima htane u zdjelici jer je prebirljiv i neke stvari ne pojede. Ona zrnja od psenice, a i neke smoruljke koje se nalaze u hrani. Uvijek ima sijena, pa ako je bas toliko gladan jede to.
Ali kad mu dajes hranu spreman je prevrnuti posudu iz koje mu dajes.
Mora da ga dovoljno (ako ne i previse hranim) kad ne zica.
yavanna
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » uto ruj 02, 2008 7:47 am

Oni u principu uvijek ostave ono što bi trebali pojesti. Bolje je davati mu njegovu porciju npr ujutro i ne dati mu iduću dok ne pojede sve što mu je u zdjelici.
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anek » uto ruj 02, 2008 9:07 am

Ode do kutije gdje stoje sve njene stvari i pocne ju grist....onda kad ja uzmem vrecu s hranom pocne hopsat ko luda i zaleti se u gajbu(cesto fula ulaz pa se zabije glavom hahaha) :hepi:
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Hannah » sri ruj 24, 2008 20:42 pm

znači može mu biti zdjelica s hranom cijeli dan kraj njega?
jer ja nisam bila sigurna, i onda sam mu ostavila, i pazim da mu nije prazna, odnosno, dodam hrane kad ju pomalo isprazni i kad se već lagano vidi dno...
a sad, vezano uz to, zanima me koliko vaši zečeki otprilike količinski proizvode kuglica?
ovaj moji mali je beba, po mojoj računici, čini mi se da ima skoro dva mjeseca, a radi stvarno užasan nered! ubacila sam mu wc i krenuo je on lagano, obavi on to i unutra, ali obavezno po cijeloj gajbi!! po svuda!! uopće ga ne dira taj wc, iako zna čemu služi! ali on baš kao da voli nered... i toga se grozim, stvarno... mogla bi se bacit u posao, napraviti neki izvoz... obogatit ću se! možda se mogu raditi ogrlice ili tako nešto...
a kad je vani, bože sačuvaj, na svakom koraku ima tona tih kuglica, stvarno radi jako veliki nered! i nije mi jasno odakle one dolaze!! kako ih uspije toliko napraviti?!! :blink:
da ni ne pričam kako moji polude...
i zašto ne razmišlja logično... pa zekonje inače ne vole nered i čiste su životinje...
a on, izgleda, baš uživa u njemu! i hoće postavit valjda neki rekord...
i onda se još uvalja lijepo, uopće mu ne smeta...

sad sam malo fulala temu...
slika
Hannah
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sri ruj 24, 2008 23:50 pm

haha ajoj,budi sretna da ti ne piski svagdje :wink: ..ovo jos mozes pokupit,ne ostavlja mrlje i tako to..ja se isto nekad pitam kolko moze toga istrest iz sebe :blink: ..jaucem kad ih nema i jaucem kad ih ima i previse :nowink: ...moja zekica je vec velika i dugo je samnom i redovito obavlja nuzdu u wc ali tu i tamo kuglice ostaju za njom i drugdje...kad se igramo,one njoj u skoku ispadaju iz guze ;D ..njima probava radi cijelo vrijeme i bitno je da im radi tako,tako da mislim da za to nema pomoci,uvijek bu ostala koja kuglica tu i tamo...al barem to lakse pokupis nego mokracu :) ...i ispricavam se i ja na offtopicu.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan