Super

Znam da ti se čini teško,al biti će za sad bolje i vama i njima!Mislim da se oni vole,da nije slučaj ko s Zorekom i Lunom,i da će se primirit nakon neutralizacije.Mi smo svoje odvojili s Milčecova 3mj,Palčicina 2,5mj,tu noć smo ih skoro i ponovo spojili,koliko je razdvajanje bilo teško,no rekla sam moramo izdržati za dobrobit muceka.Uskoro smo uvidjeli da smo dobro postupili.Sad su prošla Milčecova4,5mj,Palčicina 3mj. ,a mi smo odlučili čekat 6mj.pa onda napravit neutralizaciju njih oba jer nam se s obzirom na hrpu pročitane literature i naše zeke to čini najbolje za njihovo zdravlje.Al ništa od tog nam nije drago...ni razdvajanje(kad smo ih kupili mislili smo da će bit zajedno do Milčecove kastracije,a desile su se tuče),ni kastracija,ni sterilizacija(nismo mislili sterilizirat Palčicu,al saznali smo da 85%zekica oboli od raka maternice)...nadam se da nakon toga slijedi mirni,duuugogodišnji,lijepi,zajednički živt naših mazica,a kako bude mi ćemo se uvijek potrudit da im bude najbolje.