Najgora godina za moje ljubimce... Pomozite, dajte savet

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Najgora godina za moje ljubimce... Pomozite, dajte savet

PostPostao/la Bibi » sri pro 24, 2008 14:04 pm

Osecam se kao g...o! Ovo mi je nateza godina, finansije na nuli, a svi se porazboljevase!

Pas: zenka

Starost: 13 godina

Tip: mali dugodlaki mesanac

Molim vas da li neko zna da mi kaze dijagnozu za sledece uzasavajuce simptome?

Na donjoj vilici pojavila se crvena kvrga velicine oko 2cm i konstantno krvari, krv kaplje u vidu gustih kapljica precnika oko 5-7mm, pored toga se pas stalno lize i sav je mokar od lizanja, ali ne pokazuje znakove bola.
Stanje primeceno jutros, a pre toga na tom mestu imala je rozikastu kozu i delovalo je normalno.

Jedina promena bila je to sto je sinoc konacno jela neku cvrscu hranu u vidu medaljnocica, koju je jela prvi put. Da li je moguce da je povredila desni ili vise lici na tumor? (toga sam se najvise plasila) Jako je stara i inace jede samo meku hranu.

I da li da je odvojim od drugog psa? Oni su dvoristni psi pa se mama plasi da joj ne bude hladno ako je sama. Inace borave sklupcani u hodniku kuce, pa ako bi ih razdvajali jedno ide u boks.
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » sri pro 24, 2008 14:25 pm

<Mnogima je ova godina teška :(

Možeš nazvati veterinara da ti da savjet? To ne košta, a možda može pomoći
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Bibi » sri pro 24, 2008 14:48 pm

Siri se... sad jos vece, ide uz donju vilicu, moracu da zovem. Nisu ovde bas tako ljubazni, vise su u fazonu "Au! Recite gde ste sacu ja da dodjem, mora to da se pogleda!" i onda deru, deru... Idem da nadjem drugaricu ona zna jednog "dobrog" veta, bar ona tako kaze.

Ne smem ni zeku da pustim. Sve mislim da sirim "nesto" obucom po kuci, i plasim se i da ga pipnem ma koliko prala ruke, a on posizeo zatvoren...

:sad: kill me...
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sri pro 24, 2008 23:46 pm

Bibi, sta se desava?
Znam sta mislis o ROT-u, ali Vlada veterinar je super covek i bori se za svaku zivotinju svim silama, ne zeli ni jednu da uspava. Jako je dobar covek.
Za kucice i macice je dobar. Pozovi ga, on kada neko nema para nece ni da naplati. Uz to mi je rekao, kada sam mu s posla donela neke lekove, spriceve, igle, rukavice...itd.da to koristi za one koji nemaju da plate.
Probaj ako se vec nisi snasla.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Bibi » čet pro 25, 2008 17:38 pm

Zvala sam jednog veta iz okoline i rekao je da joj dajem sulfamidin (kaze da je antibiotik) i zalfiju da pije i da isperem hidrogenom ili rastvormom sode bikarbone. Kaze da moze da bude bilo sta od uboda do tumora s obzirom da je jako stara.
Dobila je juce sve lekice i za sat vremena je totalno spao onaj strahoviti otok i stala krv, tako da kaze da je verovatno ozledila desni ili vilicu na neki nacin. Trenutno je stanje ok (prepala me je), ali nikad se ne zna... :lud:
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » pet pro 26, 2008 0:53 am

Super!!!! Drago mi je da je bolje. Po meni je uvek bolje da se ispanici nego da se kulira kao nije strasno, a ipak bude...
Steta je manja od panike nego od kuliranja :rolleyes:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan