Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)
Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
Postao/la wildflower » uto vel 12, 2013 15:19 pm
zipenzim je napisao/la::D imaju li zečevi sluha za glazbu?!
Branimir obožava kakat uz Nicky Minaj, čim ju pustim kuglice su svuda. Ima svoju "omiljenu pjesmu" koju kad pustim počne mrdat nosićem u ritmu. Testirala sam te njegove glazbe ukuse i svaki put se dogodi isto

.
Obožava zavjese, u mojoj sobi su zavjese do par cm iznad poda, dovoljno kad se on provlači ispod da ga škakljaju po leđima, trči ispod njih ko lud i onda nakon par minuta skoči, strese se u zraku i nastavi
Roza posudica mora bit pored zelene i to da je roza lijevo, ako ih razdvojim ili presložim on ih slaže ponovno.
Nije baš neki za maženje, dođe svako malo do mene da ga podragam po ležima, nosiću i ušima i onda ide dalje.
I ja "kugličarim" uz nju, kako neće i zeko onda
Tko zna, možda je zeko bio umjetnik u prošlom životu

-

wildflower
- Zekonja

-
Postao/la zipenzim » uto ožu 05, 2013 21:39 pm
nisam htjela otvarat novu temu ali da pitam ovdje
branimir se danas jako čudno ponaša, non stop kruži oko mene i čujem tiho zujanje. pročitala sam da je to kao znak da je zaljubljen, očito jel u mene, mene zanima ima li to veze s tim što ja trenutno imam menstruaciju? da li oni možda osjete to ili što?
-
zipenzim
- Kunić

-
Postao/la Lori7 » sri ožu 06, 2013 6:48 am
zipenzim je napisao/la:nisam htjela otvarat novu temu ali da pitam ovdje
branimir se danas jako čudno ponaša, non stop kruži oko mene i čujem tiho zujanje. pročitala sam da je to kao znak da je zaljubljen, očito jel u mene, mene zanima ima li to veze s tim što ja trenutno imam menstruaciju? da li oni možda osjete to ili što?
imaju oni vrijeme tjeranja tako da zeko bi se pario, mozda da razmislite o kastraciji, pa mu nabavite curu

zecoljubac sa 5 čupavaca
-

Lori7
- Zekonja

-
Postao/la zipenzim » sri ožu 06, 2013 22:25 pm
Lori7 je napisao/la:zipenzim je napisao/la:nisam htjela otvarat novu temu ali da pitam ovdje
imaju oni vrijeme tjeranja tako da zeko bi se pario, mozda da razmislite o kastraciji, pa mu nabavite curu

trenutno nemam uvjeta za još jednog zeku, nažalost, pa će nabavak cure pričekati
a za kastraciju sam razmišljala i to ću definitivno napraviti al ne još
-
zipenzim
- Kunić

-
Postao/la Lori7 » čet ožu 07, 2013 13:34 pm
zipenzim je napisao/la:Lori7 je napisao/la:zipenzim je napisao/la:nisam htjela otvarat novu temu ali da pitam ovdje

trenutno nemam uvjeta za još jednog zeku, nažalost, pa će nabavak cure pričekati
a za kastraciju sam razmišljala i to ću definitivno napraviti al ne još
onda ga zasada samo kastriraj (kad možeš), ovo za nabavljanje cure je bio prijedlog

zecoljubac sa 5 čupavaca
-

Lori7
- Zekonja

-
Postao/la zipenzim » čet ožu 07, 2013 17:14 pm
vidim da ga ozbiljno hvataju hormoni jer je počeo pišat i kakat svuda prije to nije radio. sva sreća pa stara radi u bolnici pa mi donese one podmetače koji se stave pod ljude koji su nepokretni pa kad se popišaju sve se upije i ništa ne probija. svi kutovi su u tome... danas sam čistim za njim
-
zipenzim
- Kunić

-
Postao/la Lori7 » čet ožu 07, 2013 17:20 pm
zipenzim je napisao/la:vidim da ga ozbiljno hvataju hormoni jer je počeo pišat i kakat svuda prije to nije radio. sva sreća pa stara radi u bolnici pa mi donese one podmetače koji se stave pod ljude koji su nepokretni pa kad se popišaju sve se upije i ništa ne probija. svi kutovi su u tome... danas sam čistim za njim
takvo njegovo ponašanje će te pratit sve do kastracije

iako tjeranje traje u navratima, zapišavanje je uglavnom učestalo

zecoljubac sa 5 čupavaca
-

Lori7
- Zekonja

-
Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.