Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Stavila sam mu ga sad da se malo privikava prije nego odemo van. 

kristinans je napisao/la:ja sam kupila jos davno povodac za mog Peku.prvo sam ga vodila po stanu da bi se navikao i dobar je.Posto zivim u zgradi nemam ni jedne obliznje livade ja sam pokusala jednom da ga izvedem ispred zgrade skakutao je po betonu ali vise puta stajao i cistio se,verovatno zato sto je beton prljav.neki ljudi su me napali kako nisam normalna kako mucim zivotinju kao sto je na povocu a ja znam da zeki nista ne fali nisam ga vukla ni nista bas de on tu i ja nisam dozvoljavala da jede trevu jer ima i pasa tu okolo.Da li sam pogresila neka mi neko kaze?vise ga nisam izvodila jer su isto govorili da se jako plasi zec i da ce pre uginuti sta je tu istina ja ne znam.samo se pitam da li sam pogresila i ako nisam da li bi mu smetalo ako bi ga izvela ponovo naravno ne po hladnoci.sada mi povodac samo stoji kuci..... a zeku pustam u sobi malo da se istrckara
Pošto sam se,nakon dužeg vremena,vratio,malo pregledavam forum,naišao sam na ovu temu o povodcima za zekane,koja me,u najmanju ruku,zaprepastila,pa malo da i ja kažem koju riječ,svoje mišljenje.

Ma sve ok,svako ima pravo na svoje mišljenje,ali,ja ću svejedno ostati kod svog,jer,sreća,kako kažeš,nije se nikada povrijedio,ali nikad ne reci nikad,kad se zna da su to vrlo plahe i nemirne životinjice,a sigurno je sigurno......no sve ok.... 
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.