ogradice za zekače

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: ogradice za zekače

PostPostao/la warped » pon srp 25, 2011 16:02 pm

I Csilla obožava kopati inače. Kad ih strpam tamo pasu travu, trčkaraju od jednog kraja do drugog i prolaze kroz svoj tunelčić. :D Nisu ni pogledali kak bi se moglo izaći, kamoli da su to pokušali. :) Baš kao što ars kaže, zašto bi kad im je lijepo. :)
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » pon srp 25, 2011 17:54 pm

nadam se onda da ce i nama biti tako :)
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Simbica » sub lip 08, 2013 7:43 am

Pozdrav jos jednom svima od novopecenih vlasnika jednog preslatkog zecova!
Pitanje slijedi iskusnim vlasnicima ...

Kolika mora biti visina ograde da to bude 100% sigurno da je zecov nece preskociti. Nas je ljubimac jos uvijek bebac, ali kad vec radimo ogradu, zeljeli bi da mu to odmah bude konacna verzija. Zivimo u kuci sa velikom okucnicom, ali za njega bi ogradili jedan dio, da ga imamo pod kontrolom.

Takoder bi mu omogucili izlaz iz njegove sobe :zeko8: na balkon, kako bi se mogao luftati i istrcavat sada u ovo toplije vrijeme koje dolazi, a u jednom dijelu balkona bi mu onda i instalirali mali kutak za kopanje. Visina ograde balkona je jedan metar. Jel to dovoljno?
Simbica
Kunić
Kunić

PostPostao/la warped » ned lip 09, 2013 10:04 am

Moji imaju metarsku ogradu u 'vrtiću' vani i to je sasvim dovoljno. Jedino pripazi kojih su ti dimenzija kvadratići na ogradi, ja sam svojima tvrdila da se Pafi može provući kroz to, oni su me uvjeravali da ne može, i već nakon 10 minuta Pafi vani... Imam ograđeno dvorište tako da nije bio velik problem, ali definitivno me obuzela panika. Poštedi se toga. :D

Prošli vrtić im je bio niži (ne mogu se sjetiti koliko) i isto nije bilo nikakvih problema s preskakivanjem.

Moraš pripaziti i na to kako je pričvršćeno za zemlju, da ti se ne provuku ispod žice i/ili iskopaju tunel... :)
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » ned lip 09, 2013 19:55 pm

najsigurnije je ako se taj prostor u kojem borave moze natkriti..u svakom slucaju ne bi trebali boraviti vani bez nadzora..mome Nairu bi metar visoka ograda bila dovoljna, ali Moci recimo ne bi..ona se panjala i na krevet na kat (na kat naravno)..na balkonu je metar ok, ali ih isto treba pripaziti
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zibla01 » sri lip 12, 2013 16:44 pm

pozdrav, ja sam poprilično novi na forumu i nisam previše aktivan. tu i tamo se poslužim vašim arhivama o hrani, ljekovima i to, i na tome sam vam uvelike zahvalan. uglavnom ja imam jednog sijamca doma, žao mi ga je zatvarat kad idem na posao, ali drugačije nemogu pošto voli "istraživati" po sobi. pod to mislim gristi sve što mu se nađe pred putem. nie meni do uništenih stvari neg nebi htio da pojede neš šta nebi smio i zakomplicira i sebi i meni život. dakle zato me zanima jel netko zna di ima za kupit metalnih ogradica poput ove kaj su bile navedene u prošlim postovima samo više i veće. ili dali koja možda dobra duša zna di bi mogao to dat da se napravi? neznam kog da tražim za tak neš, pa vas molim za pomoć

Lp
zibla01
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sri lip 12, 2013 19:41 pm

nisam nasla vise i vece..tih manjih ima u pet centru..ili je barem prije bilo..samo nije to bas prakticno za stan jer moras izmisljat toplu vodu da bi to nekako fiksirao..mislim na ove koje se daju kupit..ako ti netko napravi ogradu, e to je vec druga stvar
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la liseely » čet srp 18, 2013 7:43 am

Welcome to have more fun game waiting for you http://www.gw2field.com
http://www.gw2farm.com http://www.rsgpin.com
liseely
Kunić
Kunić