Udomljujem kunića!

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Udomljujem kunića!

PostPostao/la Elena18 » ned tra 24, 2011 14:47 pm

E ovako, za početak pozdrav svima! :) Dakle, saljem poruku svima koji su spremni pokloniti malenog kunića, što manjeg, to bolje!:) Po mogucnosti sive boje, ali u biti svejedno... Pa tko je zainteresiran neka mi se javi na gmail: elenatakac@gmail.com
Naravno obecajem da cu se brinuti za malenoga jer naprosto obozavam zivotinje :)

Zivim u Vukovaru, imam 18 godina...Ako Vas još nešto zanima, obratite mi se u gmailu!
Veliki pozdrav svim zekoljupcima!:) :happy:
Elena18
Kunić
Kunić

Re: Udomljujem kunića!

PostPostao/la kristinans » ned tra 24, 2011 14:51 pm

Dobro prouci forum bice ti mnogo lakse sa zekom :) to je jako lepo sto si odlucila ali bi ova tema trebala stajati u udomljavanjima evo i link viewforum.php?f=9
Pa mozes videti zeke koji su na udomljavanju,imas i na fb sve informacije vezano za udomljavanje zeka to je isto ova udruga :zeko3: srecnooo :zeko3:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » ned tra 24, 2011 15:10 pm

Drago mi je da zelis udomiti. Svjesna si da zeko znaci i neke troskove, odgovarajuca hrana, sijeno, peleti, veterinar? Imas u blizini veta koji zna s kunicima? Eventualna sterilizacija? Savjetujem ti da udomis nekog koji je vec kastriran i ima opremu, pogledaj Huga u udomljavanju, ako si spremna raditi s njim i pruziti mu puno ljubavi i paznje. Sto manji to bolji - ne bih savjetovala, beba su puni pet shopovi, ugl su prerano odvojeni od mame, a s vecim zekom si sigurna da nece uginuti od neceg inace bezopasnog jer mu se imunitet jos nije razvio.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Elena18 » ned tra 24, 2011 15:23 pm

E ovako hvala Vam svima na savjetima i dobrodoslici:)
Nova sam na forumu pa ne znam gdje bih trebala pisati, hvala na linku :)

Sto se tice odluke da zelim kunića donjela sam ju 100% iz razloga jer sam upravo sve provjerila. I hranu odgovarujucu i raznoliku, veterinara, cak mozda bih i prijatelja mu nabavila ali za pocetak jednog da vidim kako ce funkcionirati:) Moja prijateljica se vec jako dugo bavi uzgojom kunića (ali ih ne djeli, skrto ih cuva za sebe, i ja bih da mogu!:) pa mi je dala savjete, njeni su slatki mali debeli, pravi raj za oci :) Obozavam zivotinje kao cijela moja obitelj...Maleni ce biti okruzen paznjom, ljubavlju i brigom! Ma bit ce razmazen samo tako :D ako ga uskoro nabavim, slikat cu ga i staviti Vam fotkice da vidite da ce uzivati i biti sigurno zbrinjen:) Nego, sto se velicine tice, ne bih baš bebu koja se tek odvojila od majke, ali ipak manjeg da odrasta u našem domu, navikne se na nas (iako znam da ce svakako) ugl, razumijete me... :)
Hvala Vam još jednom svima na podršci, i ja se nadam da cu ga naci!:)

Srce svima! :zeko3: :zeko3: :zeko3:
Elena18
Kunić
Kunić

PostPostao/la Elena18 » ned tra 24, 2011 20:47 pm

Evo ljudi da Vas obavjestim da mi najverovatnije stizu dva ljepotana iz Zagreba, stari su 8 tjedana, samostalni su i preslaaatki :D srecom frendica mi je u Zagrebu, vraca se ovih dana autom, pa ce mi ih dofurati, cim ih smjestim, ja cu ih slikati da ih vidite :) sretno naaaam :D
Elena18
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » pon tra 25, 2011 8:40 am

Sretno :) čekamo slikice :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » pon tra 25, 2011 8:55 am

Srecnoo :D i stavi slicice cim budes mogla :zeko3:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Elena18 » pon tra 25, 2011 14:10 pm

Hocu!:) Hvala Vam puno! Još samo jel bi me netko mogao posavjetovati cime da hranim tako malenog zeku? ima tek 8 tjedana? Koliko cesto? Koliko vode? Što više informacija to bolje...Hvala unaprijeeed:)
Elena18
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » pon tra 25, 2011 14:28 pm

viewtopic.php?f=6&t=246

tu ti je sve oprehrani, pa dobro prouči :)
što nije jasno, pitaj :)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Elena18 » pon tra 25, 2011 17:12 pm

Sve jasno! Sutra idem u nabavku hrane za mališane, i ostali pribor :)
Hvalaaaa
Elena18
Kunić
Kunić

PostPostao/la renata » pon tra 25, 2011 18:04 pm

Oba su muška, ili su obje ženke, ili su mužjak i ženka?

Osim hrane, prouči na forumu i o (ne)slaganju istospolnih kunića, te o kastraciji, odnosno sterilizaciji raznospolnih, u ovom slučaju, čini mi se, čak kunića u krvnom srodstvu. :)
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Elena18 » pon tra 25, 2011 18:55 pm

renata je napisao/la:Oba su muška, ili su obje ženke, ili su mužjak i ženka?

Osim hrane, prouči na forumu i o (ne)slaganju istospolnih kunića, te o kastraciji, odnosno sterilizaciji raznospolnih, u ovom slučaju, čini mi se, čak kunića u krvnom srodstvu. :)

cekam da mi cura javi koji su spolovi:) Sve sam pitala osim toga...:D
Nego, dok su maleni zelim da budu zajedno, a kasnije cu jednog pokloniti decku, ali blizu si zivimo pa ce biti ovi cesto zajedno, ali naravno raspitat cu se o svemu potrebnome :)
Elena18
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » pon tra 25, 2011 19:09 pm

Kad se naviknu jedno na drugo onda ces jednog pokloniti decku? za zeceve se uvijek preporucuje da imaju drustvo svoje vrste tako da mislim da grijesis time. decku mozes i drugdje kupiti ili udomiti kunica,mislim da nije u redu da nakon sto dugo vremena provedu zajedno da ih rastavljas bez obzira sto zivite blizu,ali nece citavo vrijeme provoditi skupa.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Elena18 » pon tra 25, 2011 21:13 pm

sanjita je napisao/la:Kad se naviknu jedno na drugo onda ces jednog pokloniti decku? za zeceve se uvijek preporucuje da imaju drustvo svoje vrste tako da mislim da grijesis time. decku mozes i drugdje kupiti ili udomiti kunica,mislim da nije u redu da nakon sto dugo vremena provedu zajedno da ih rastavljas bez obzira sto zivite blizu,ali nece citavo vrijeme provoditi skupa.

Ja bih da se mene pita sve napuštene kuniće svijeta zadrzala ;) Ali to ne ovisi o meni, zivim sa roditeljima i dali su mi da nabavim kunića, imat ce sve sto mu je potrebno, (i više), ali nebi mi dozvolili dva. Pa cura je rekla da ih dijeli pojedinacno stoga mislim da nebi trebalo biti nekih problema. Okupirat cemo ga paznjom i ljubavlju i naviknut ce se. U biti, bitno je da ce oboje biti na sigurnom medju ljudima koji ih zele i vole :) E sad, da mogu, cijelu njegovu porodicu bih udomila. Jednostavno, nije do mene:)
Elena18
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » pon tra 25, 2011 21:51 pm

Ma ja sam ocito nesto krivo shvatila...mislila sam da ces ti udomit dva zekana dok su mali pa kad malo odrastu da ces jednog dati decku,uf sorry zabunih se ocito.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan