hehe, baš poput mene na početku.
i ja sam zabrijavala da me ne voli i da ju nikad neću moći dirati i da si nikad nećemo biti dobre...itd.
pa evo da te utješim - kad sam ju tek dobila bježala je od mene glavom bez obzira, nisam joj se mogla na metar približiti, kamoli ju podragati. trebalo nam je cca mjesec dana da se sprijateljimo kak spada (neko lagano zbližavanje je počelo nakon cca 2 tjedna), a sada... Reći ću samo da me, ako se probudim ujutro i odmah krenem van iz sobe umjesto da nju podragam - naganja po sobi dok ju ne pomazim.

Jedna ruka mi stalno mora biti na njenoj glavi.
100 zečeva, sto ćudi.

Neki se brže sprijatelje s nama, neki sporije... No ne budi obeshrabrena, samo je pitanje vremena kad ćete si biti najbolji frendovi.
Šta se tiče zapišavanja kreveta... Tu nisam pametna jer i sama trenutno imam taj problem.

Ne znam koja joj je to fora s obilježavanjem kad se već bome dobro osjeti da je njeno.

A i zanimljivo mi je da nigdje drugdje nije piškila izvan wc-a, samo na krevet... Uz iznimku jedne kratke faze od 3-4 dana kad joj je puhnulo da piški po cijeloj sobi. Ali to ju je pustilo, kak je došlo tak je i ošlo.